Wszystkie dane wklepujesz do generatora. Możesz przygotować sobie opisy np w word i potem tylko wkleic. pkt 2.2 jest tak skonstruowany, że jesli masz np 5 asystentów to musisz zastosować jedną zasadę, ja robiłam ich każdego z osobna zarówno w 2.1 jak i 2.2. W biletach dodawałam 5 osób ( asystent nr 1 itd) wymiar pracy 12 m-cy, koszt 0 zł ( nie biorę kasy na bilety) , w ubezpieczeniu dodawałam 5 osób j.w. zaznaczałam ubezpieczenie indywidualne kwota 200 zł u każdego. Kilka razy miałam problem z zapisaniem i pójściem dalej, ale w końcu załapal.annbes pisze: ↑21 sie 2024, 20:49Witam. Pisze Program asystent pierwszy raz i ogólnie, gdy zobaczyłam wniosek, jestem załamana. Jeszcze nie otworzyłam geeneratora, ponieważ nie mam upoważnienia. Powiedzcie, czy wniosek wypełnia sie w exelu i załącza do generatora, czy jest to tyulko wzór i wszystkie te informacje musze wpisać do generatora.
Nie moge przeskoczyc pkt 2.2 nie ogarniam jak to sie liczy, czym się różni liczba asystentów od asystenci razem. i pozostałe rubryki. Czy dodatkowe informacje do kosztorysy wypełnia się obligo?
pomóżcie