Dostałam od dziewczyn z Pomocy Społecznej protokół zdawczo-odbiorczy, każda z dziewczyn ma swoje miejscowości i zajmuję się tym samym, ale tylko swoim terenem. Dostałam w protokole np.zasiłek stały-numer, imię i nazwisko tej osoby, B5, i tak każdą teczkę z osobna i mam ok. 30 teczek z wiodącym świadczeniem. Nie są spisane wpięte w skoroszyt.
Teraz jak dostałam archiwum i dostałam taki protokół to pierwsze pytanie jakie się nasunęło to skąd będzie wiadomo gdzie są inne świadczenia dotyczące tej osoby skoro wypisane jest tylko świadczenie wiodące.
Zaczęłam podpytywać bo muszę ogarnąć i dodam dzisiaj miałam szkolenie i to jakaś pomyłka. Wszystko ogólnikowo a na koniec Pani szybko zakończyła i nie było można zadać pytania.
Od Pani która prowadzi archiwum w gminie dostałam podpowiedź,że nie powinny być rozpisane w np. 30 pozycjach tylko zliczyć np.zasiłki stałe wszystkich dziewczyn i wpisać pod jedną pozycją, ale ja do takiego rozwiązania nie jestem przekonana bo chyba trzeba wyszczególnić inne świadczenia dotyczące tej osoby

Proszę o pomoc