artykuł - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 17 kwie 2015, 12:18

jest jakiś artykuł o niepodzielnosci zasiłku rodzinnego i dodatków? proszę o odpowiedź, mi już mozg się lansuje, nie widzę takiego art.
manilla

Napisano: 17 kwie 2015, 12:21

bo go nie ma :) ale tez nie ma, że się dzieli jak to jest przy wychowawczym, śp, szo .....
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 kwie 2015, 12:23

kierownik mi wmawia że jest i szukam wiatru w polu
manilla

Napisano: 17 kwie 2015, 13:06

gratuluję kierownika :) tak jak ewalu w innych przypadkach jasno pisze, że przysługuje w 1/30 przy rodzinnych tego nie ma więc nie dzielisz...
_słońce

Napisano: 17 kwie 2015, 13:11

kierownictwa się nie wybiera, był okres, że Dyrektor zarządził, że osoba w konkubinacie też musiała mieć alimenty do zr :lol:
Kati@

Napisano: 17 kwie 2015, 13:13

Kati@ pisze:kierownictwa się nie wybiera, był okres, że Dyrektor zarządził, że osoba w konkubinacie też musiała mieć alimenty do zr :lol:
jak mus to mus :lol: :lol: :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 kwie 2015, 14:19

Kati@, wiem że się nie wybiera... a szkoda :P
_słońce

Napisano: 17 kwie 2015, 17:31

manilla pisze:kierownik mi wmawia że jest i szukam wiatru w polu
jak tacy kierownicy zatrudniają ludzi którzy nie umieją przeczytać ustawy literalnie to nie dziwię się, że takie głupoty są wypisywane na forum ...
abc

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x