dziecko umieszczone w M.O.W. -zwolnienie z opłat....... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 17 kwie 2015, 11:38

Upewnijcie dziecko zost. umieszczone w w/w placówce.Wystąpiłam z wnioskiem o ponoszenie kosztów. W odpowiedzi uzyskałam :Ośrodek ten zapewnia całodobową opiekę i wychowanie , co nie jest równoznaczne z opieką całkowitą , i tu trochę zgłupiałam .....
Następnie dowiedziałam się , że matka dziecka wysłała podanie do Ośrodka o zwolnienie opłat , w konsekwencji uzyskała decyzję , w której piszą:
Zwolnić ....z opłat za posiłki córki ... w stołówce Ośrodka .......
Moje pytanie : Czy nadal wypłacamy Z.R. ? W końcu jakieś opłaty ponosi, nie została zwolniona z całkowitych opłat .....
iwonajaa

Napisano: 17 kwie 2015, 13:17

nikt , nic ?
iwonajaa

Napisano: 17 kwie 2015, 14:53

hmmm.... jeszcze raz ponawiam moją prośbę :roll:
iwonajaa

Napisano: 17 kwie 2015, 15:37

Jesli matka kupuje rzeczy typu odziez ,srodki higieny itp to Zr sie nalezy
Gosciu

Napisano: 17 kwie 2015, 17:15

iwonajaa pisze:Upewnijcie dziecko zost. umieszczone w w/w placówce.Wystąpiłam z wnioskiem o ponoszenie kosztów. W odpowiedzi uzyskałam :Ośrodek ten zapewnia całodobową opiekę i wychowanie , co nie jest równoznaczne z opieką całkowitą , i tu trochę zgłupiałam .....
Następnie dowiedziałam się , że matka dziecka wysłała podanie do Ośrodka o zwolnienie opłat , w konsekwencji uzyskała decyzję , w której piszą:
Zwolnić ....z opłat za posiłki córki ... w stołówce Ośrodka .......
Moje pytanie : Czy nadal wypłacamy Z.R. ? W końcu jakieś opłaty ponosi, nie została zwolniona z całkowitych opłat .....
płacimy, płacimy
abc

Napisano: 19 kwie 2015, 15:11

ślicznie dziękuję , chciałam mieć pewność :)
iwonajaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x