AS ankieta

Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Re: AS ankieta

Post autor: wolfnash »

My także co roku rozsyłamy ankiety ewaluacyjne do wszystkich beneficjentów w ramach dofinansowań z AS-a. Jednak tylko raz ...bodajże w 2015r. PFRON chciał analizę jej wyników. Wtedy w formie słupkowej opracowaliśmy te ankiety.
Jasnym jednak było, ze to nie mam żadnego sensu skoro każdy sam sobie taką ankietę opracowuje. Rozbieżność tych analiz powaliłaby nawet najwytrwalszych :)
Artur
Praktykant
Zajmuję się: PFRON
Kontakt:

Post autor: Artur »

Ankiety przesłałem na Wasze emaile.
Do B1 i A1 jeszcze nie mam, ale będę robił na zasadzie takiej, że pytania z załącznika nr 4 do umowy wkładam do ankiety.
Ankiety są na potrzebę załącznika nr 4 plus do sprawdzenia oceny naszej pracy i ewentualnych uwag do sygnalizacji dla PFRON bo nie zawsze nasze spojrzenie na program jest adekwatne do tego co studenci mają do powiedzenie więc wychodząc z inicjatywą dajemy im możliwość wypowiedzenia się na temat samej procedury realizacji itd.
Artur
PCPR1

Post autor: PCPR1 »

A mnie się spodobała ankieta, na którą trafiłam kiedyś w internecie (mniej więcej brzmiała):

1. Czy uczestnictwo w programie zlikwidowało lub zmniejszyło bariery uniemożliwiające uczestnictwo w życiu:
a) społecznym,
b) zawodowym,
c) w dostępie do edukacji.

2. Czy uczestnictwo w programie doprowadziło do zwiększonej:
a) aktywności społecznej,
b) aktywności zawodowej.

Krótko i na temat! A przecież tylko to nam mają pokazać wyniki ankiet :D
ODPOWIEDZ