AS - C2

ewaaa

Re: AS - C2

Post autor: ewaaa »

Tomasz1981 pisze:jakoś nie mogę doczytać tego co piszecie :) podam przykład będzie jaśniej dla mnie:

"jeśli w tamtym roku dofinansowaliśmy naprawę silnika, na który jest rok gwarancji (data zakupu 18.11.15r,), to czy w tym możemy przyznać na zakup akumulatorów?"
ja bym nie przyznała bo obowiązuje gwarancja na uprzednio dofinansowany ze środków PFRON silnik,
ale jeśli macie jakieś wątpliwości piszcie na skrzynkę AS PFRON Warszawa i wtedy będziemy mieć wszyscy jasność
Kula

Post autor: Kula »

Napisała do W-wy. Czekam na odpowiedź. Jak coś, to dam znać na forum, ale pewnie Ewaaa masz rację. Tylko, że my przez te wszystkie lata źle to interpretowaliśmy
ala56

Post autor: ala56 »

Warunek, o którym mowa w rozdziale VI ust. 5 pkt 2 (Obszar C - Zadania 2 i 4 - pomoc może być udzielana po zakończeniu okresu gwarancji) programu dotyczy:
– gwarancji, dotyczącej PRZEDMIOTU dofinansowanego uprzednio ze środków PFRON,
Przedmiotu a nie obszaru, czy dobrze to rozumiem???
pcPR

Post autor: pcPR »

ala56 pisze:Warunek, o którym mowa w rozdziale VI ust. 5 pkt 2 (Obszar C - Zadania 2 i 4 - pomoc może być udzielana po zakończeniu okresu gwarancji) programu dotyczy:
– gwarancji, dotyczącej PRZEDMIOTU dofinansowanego uprzednio ze środków PFRON,
Przedmiotu a nie obszaru, czy dobrze to rozumiem???
NO I MASZ BABO PLACEK :lol:
ewaaa

Kula pisze:Napisała do W-wy. Czekam na odpowiedź. Jak coś, to dam znać na forum, ale pewnie Ewaaa masz rację. Tylko, że my przez te wszystkie lata źle to interpretowaliśmy
wiedziałam że gdzieś było wyjaśnienie właśnie je znalazłam tylko jest w PDF jak je tu zamieścić? ;-) wyjaśnienia z 28 czerwca 2013 ale już po tych zmianach w programie dotyczących braku karencji w C2
Ania34

Post autor: Ania34 »

Czy mogę prosić na skrzynkę? [email protected]
Awatar użytkownika
Mixi
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Mixi »

pod oknem z "odpowiedzią" jest OPCJE/DODAJ ZAŁĄCZNIK
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

ja mam pismo z PFRON Warszawa skierowane do Starostów z 2014 roku, w którym jest napisane:

3) Odnośnie częstotliwości udzielania pomocy w ramach modułu I, doprecyzowano warunek, że karencja dotyczy pomocy udzielanej w ramach zadań programu (a nie jak w 2013 wszystkich zadań dofinansowywanych ze środków PFRON);
Kula

Post autor: Kula »

Też mam takie, a rónież takie, które mówi, że nie można dofinansnowywać, jeśli wcześniej było z algorytmu
ewaaa

Mixi pisze:pod oknem z "odpowiedzią" jest OPCJE/DODAJ ZAŁĄCZNIK
może ja dziś już po całym dniu ślepa jestem ale nigdzie tej opcji nie widzę podajcie adresy to wyślę będzie szybciej
ODPOWIEDZ