AS - C2
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: AS - C2
ma już ktoś jakąś odpowiedź?
Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
możesz mi to w pdf tu zamieścić?PCPR-T pisze:Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
Bardzo chciałabym, ale nie widzę u siebie opcji dołączania załączników. Ewentualnie mogę przesłać Ci tego e-maila, tylko podaj namiary.Tomasz1981 pisze:możesz mi to w pdf tu zamieścić?PCPR-T pisze:Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
a nie możesz tu dodawać bo jesteś nie zarejestrowanym użytkownikiem
zarejestruj się
[email protected]

Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
prześlij mi tę odpowiedź na meila wraz z pytaniem, dziękiKola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
A możesz tu wkleić?Kola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
czyli potwierdzili to co napisali w wyjaśnieniu o którym pisałam wcześniejKola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
Oprócz AS - C2 - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
AS-A2
As - oświadczenie...dane osobowe
zatrudnienie Aktywny Samorząd
zwrot środków Moduł II
poważny problem moduł II
B1 orzeczenie dziecko
kontrola protezy
moduł II zwrot
As - MII - zatrudnienie
AS - proteza
AS - umowa B1