AS - e-mail z PFRON
AS - e-mail z PFRON
Czy dostaliście już e-maile z PFRON-u o absolwentach poszczególnych szkół?
Czy te telefony i e-maile mamy wpisywać do tej tabeli, w której wpisuje się liczbę absolwentów?
Czy te telefony i e-maile mamy wpisywać do tej tabeli, w której wpisuje się liczbę absolwentów?
Re: AS - e-mail z PFRON
My dostaliśmy. Mamy już dokumenty w archiwum. Fajna robota. Nie wiemy tylko skąd wiadomo kto już skończył a kto nie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
No właśnie ja tez nie wiem czy pokończyli czy nie 

U nas też archiwum...
Na razie wzięłam sobie sprawozdania i sprawdzam, kto w danym roku ma wpisany, 3 rok studiów pierwszego stopnia, drugi rok - drugiego stopnia, piaty rok - studiów jednolitych, itd. Niestety kojarzę, że nie zawsze studia kończą się w ten sposób, czyli czeka mnie chyba sprawdzanie tych, których wyłapałam ze sprawozdań, czyli archiwum
Na razie wzięłam sobie sprawozdania i sprawdzam, kto w danym roku ma wpisany, 3 rok studiów pierwszego stopnia, drugi rok - drugiego stopnia, piaty rok - studiów jednolitych, itd. Niestety kojarzę, że nie zawsze studia kończą się w ten sposób, czyli czeka mnie chyba sprawdzanie tych, których wyłapałam ze sprawozdań, czyli archiwum

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A czy to mają być studia dofinansowane z Aktywnego i skończone w trakcie tego dofinansowania, czy dofinansowanie ze studenta także ma być liczone?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
w piśmie przewodnim napisane jest, że dot programu AS i studentów, którzy ukończyli naukę w latach 2012 - 2015olo pisze:A czy to mają być studia dofinansowane z Aktywnego i skończone w trakcie tego dofinansowania, czy dofinansowanie ze studenta także ma być liczone?
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
tak, ale tabela jest przygotowana na lata 2013,2014,2015. My dzisiaj wysyłamy. Sprawdzam ile jest semestrów i który jest realizowany jeśli ten ostatni to zakładam że osoba ukończyło szkołę. 100% pewności nie mam bo nie posiadamy jużTomasz1981 pisze:w piśmie przewodnim napisane jest, że dot programu AS i studentów, którzy ukończyli naukę w latach 2012 - 2015olo pisze:A czy to mają być studia dofinansowane z Aktywnego i skończone w trakcie tego dofinansowania, czy dofinansowanie ze studenta także ma być liczone?

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
w 2012 nie było modułu II

- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
no właśnie
Oprócz AS - e-mail z PFRON - Aktywny Samorząd przeczytaj również: