Potrzebuje pomocy (PFRON od kilku tygodni milczy - nie odpowiada na moje zapytanie).
Mam studentkę, która złożyła wniosek na "zaległy" semestr (refundacja) i na bieżący (dofinansowanie). Czy mam to wszystko zawrzeć w jednej umowie? Pewnie tak, bo zaraz okazałoby się, że dwóch nr umów nie można wpisać do bazy. I czy mam w treści umowy pisać, np. "Przedmiotem umowy jest REFUNDACJA i DOFINANSOWANIE...", "Realizator (...) udziela Wnioskodawcy (...) REFUNDACJI i DOFINANSOWANIA do kosztów związanych z uzyskaniem..."
Tak mam to robić?
As MII umowa - refundacja i dofinansowanie
Re: As MII umowa - refundacja i dofinansowanie
My to robimy na osobnej umowie, wpisujemy w osobnym wierszu. W umowie określamy tylko ramy czasowe dofinansowywanego semestru, nie ma co komplikować.
Chciałbym was zapytać,czy w przypadku refundacji możemy zwrócić tylko za czesne czy dofinansowanie też możemy wypłacic za ubiegły semestr?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
tylko czesne, dodatek tylko za bieżący semestrPcprj pisze:Chciałbym was zapytać,czy w przypadku refundacji możemy zwrócić tylko za czesne czy dofinansowanie też możemy wypłacic za ubiegły semestr?
Oprócz As MII umowa - refundacja i dofinansowanie - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
prawo jazdy
A2
termin skladania wnioskow As
brach rachunku bankowego - Moduł II
c zad 2
szkoła policealna AS
Moduł II pytanie
AS - umowy
Moduł II neg z przyczyn formalnych
umowa Moduł II
prawo jazdy B
pytanie