As - zapotrzebowanie tabela termin do 14.12

ODPOWIEDZ
PCPRz

As - zapotrzebowanie tabela termin do 14.12

Post autor: PCPRz »

Jak to rozumiecie? :?:

Otrzymaliście tabelę na zapotrzebowanie?
Czy ja dobrze rozumiem, że powinniśmy złożyć zapotrzebowanie teraz na następny rok, żeby nie musieć czekać przy kolejnym naborze wniosków (w 2017 r.)?
Jednocześnie jest też informacja, że 28.02.2017 r. jest termin zakończenia przyjmowania wystąpień o przyznanie w 2017 r. środków finansowych.

To mamy teraz - do 14.12.2016 r. wnioskować, czy do 28.02.2017 r.?
Awatar użytkownika
Mixi
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: As - zapotrzebowanie tabela termin do 14.12

Post autor: Mixi »

do 14.XII jest zapotrzebowanie na 2016 rok

a do 28.II na 2017 rok
grani

Post autor: grani »

Czyli jak zostaje mi kasa to robię "zerówkę"? Czy dobrze rozumuję? Bo przez Asa mam wątpliwości czy ze mną wszystko w porządku
ewaaa

Post autor: ewaaa »

my wpisaliśmy zera zostają nam środki z tego co otrzymaliśmy niewiele ale nie mamy zamiaru bawić się z kolejnymi wnioskami
Awatar użytkownika
Mixi
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Mixi »

My nie wysyłaliśmy tego zapotrzebowania i potraktowali jako naszą rezygnacje z ubiegania się o dodatkowe środki
PCPR-T

Post autor: PCPR-T »

Przy jakimś wcześniejszym zapotrzebowaniu, gdzie też nie zamierzaliśmy wnioskować i nie wysłaliśmy tabeli, to mieliśmy telefon, ze choćby z zerami, ale trzeba odesłać.
ewaaa

Post autor: ewaaa »

PCPR-T pisze:Przy jakimś wcześniejszym zapotrzebowaniu, gdzie też nie zamierzaliśmy wnioskować i nie wysłaliśmy tabeli, to mieliśmy telefon, ze choćby z zerami, ale trzeba odesłać.
u nas było podobnie dlatego wolałam wypełnić i wysłać nawet jeśli wszędzie wpisaliśmy zera no i plus podpis osoby upoważnionej więc dokument w formie skanu przynajmniej u nas ;-)
ODPOWIEDZ