Mam duży problem w dniu dzisiejszym przyjęłam wniosek na Moduł I Obszar B Zadanie 2. Wnioskodawca jest osobą niewidomą o znacznym stopniu niepełnosprawności, w wieku aktywności zawodowej. Na dzień złożenia wniosku Pan nie posiada żadnego sprzętu komputerowego.
Zgodnie z zasadami o dofinansowanie szkoleń mogą ubiegać się osoby, które nabyły już sprzęt elektroniczny w ramach programu.
Pragnę zaznaczyć że w/w również w dniu dzisiejszym złożył wniosek na Moduł I Obszar B zadanie 1, czyli nie posiada jeszcze sprzętu nabytego w ramach programu.
dzwoniłam do PFRON ale nie potrafili mi odpowiedzieć co w takiej sytuacji....A co wy na to?
AS MODUŁ I B 2 (SZKOLENIA)
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Re: AS MODUŁ I B 2 (SZKOLENIA)
Ale w czym problem?
Jak będziesz miała pieniądze, to dajesz na sprzęt i po zakupie robi szkolenie. Kilka osób w poprzednich latach takich miałam.
Jak będziesz miała pieniądze, to dajesz na sprzęt i po zakupie robi szkolenie. Kilka osób w poprzednich latach takich miałam.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: AS MODUŁ I B 2 (SZKOLENIA)
dokładniePCPR pisze:Ale w czym problem?
Oprócz AS MODUŁ I B 2 (SZKOLENIA) - Stare tematy przeczytaj również:
AS Mod I OA zad. 2 Ryczałt paliwowy
platforma schodowa
AS MODUŁ II dodatki
środki ortopedyczne
praca dla asystenta rodziny
Odsetki od opłaty ponoszonej przez rodziców biologicznych
Regionalne Placówki Opiekuńczo-Terapeutyczne
rodzina zastepcza
Dofinansowanie do protezy
Moduł II - dodatek
AS Moduł II - sprawdzanie studentów