tylko czy dasz radę wypłacić mu to jeszcze w grudniuPCPR-T pisze:A ja absolutnie nie wypłacam w Obszarze D zaliczek.
Mam wnioskodawcę, który ma przedszkole od września do grudnia. Wnioskował o maksymalną kwotę, czyli 200 zł na miesiąc. Ma przyznane 800 zł, ale wypłacam, jak przyniesie rachunki (już właściwe kwoty).
a jak to rozpiszesz w umowie, termin rozliczenia do kiedy, termin dostarczenia dokumentów jaki, z góry dzięki za pomocPCPR-T pisze:A ja absolutnie nie wypłacam w Obszarze D zaliczek.
Mam wnioskodawcę, który ma przedszkole od września do grudnia. Wnioskował o maksymalną kwotę, czyli 200 zł na miesiąc. Ma przyznane 800 zł, ale wypłacam, jak przyniesie rachunki (już właściwe kwoty).
W związku z tym, że my rozliczamy się z PFRON-em do końca stycznia, to w umowie daję termin dostarczenia dokumentów do 10.01.2017 r.MIŚKA pisze:a jak to rozpiszesz w umowie, termin rozliczenia do kiedy, termin dostarczenia dokumentów jaki, z góry dzięki za pomocPCPR-T pisze:A ja absolutnie nie wypłacam w Obszarze D zaliczek.
A kiedy robisz przelew, też w styczniu? Czy nie trzeba wypłacić środków do końca roku?PCPR-T pisze:W związku z tym, że my rozliczamy się z PFRON-em do końca stycznia, to w umowie daję termin dostarczenia dokumentów do 10.01.2017 r.MIŚKA pisze:a jak to rozpiszesz w umowie, termin rozliczenia do kiedy, termin dostarczenia dokumentów jaki, z góry dzięki za pomocPCPR-T pisze:A ja absolutnie nie wypłacam w Obszarze D zaliczek.