AS - pismo o analizie potrzeb
AS - pismo o analizie potrzeb
Czy otrzymaliście już pismo z PFRON o analizie potrzeb na 2015 rok? Zastanawia mnie załącznik nr 2. Ma ktoś pomysł na wypełnienie tej tabeli?
Re: AS - pismo o analizie potrzeb
Nic nie dostałam jeszcze. nie mam pojęcia o czym mówisz, ale rozumiem, że znów cos kręcą. Ja na urlop ide
Urlopu zazdroszczę.
Pismo wysyłają na e-maila i trzeba odpisać do 09.07.2015 r.
Oczywiście, że kolejne bzdury, jakby człowiek nie miał innej roboty, tylko teraz siedzieć i bawić się w wróżkę...
Pismo wysyłają na e-maila i trzeba odpisać do 09.07.2015 r.
Oczywiście, że kolejne bzdury, jakby człowiek nie miał innej roboty, tylko teraz siedzieć i bawić się w wróżkę...

najpierw nie uruchamiają połowy zadań, więc ludziom się mówi że w tym roku nie ma. później się pytają czy są wnioski i zapotrzebowanie.....
I to jeszcze półtora miesiąca przed końcem, w dodatku w sezonie urlopowym!! Ja np zajmuję się sama AS (oprócz tego mam inne zadania) i nawet nie mam czasu odpisać im (bo prawdę mówiąc, nie wiem, co mam napisać
)
Swoją drogą, jak ktoś ma jakiś pomysł do załącznika nr 2, to podzielcie się, pls. Jeśli dobrze zrozumiałam treść, to ja jestem na NIE

Swoją drogą, jak ktoś ma jakiś pomysł do załącznika nr 2, to podzielcie się, pls. Jeśli dobrze zrozumiałam treść, to ja jestem na NIE

ja odpisałam mniej więcej tak , że nie zgłaszamy dodatkowego zapotrzebowania na te zadania ponieważ do dnia dzisiejszego nie wpłynął żaden wniosek i w związku z powyższym nie mamy dodatkowych uwag i propozycji związanych z mniejsza ilością środków w tym roku.
Pytanie: jeśli w zeszłym roku na inwestycyjne wydaliśmy ok 76 tys, a w tym roku dali mi 10 tys, to biorąc pod uwagę zapis o wysokości niższej o 71%, to w tabeli z załącznika 2 mogę tylko wnioskować o 10 tys?
No właśnie też tego nie rozumiem. Ja dostałam w 1 transzy 29% tego to wydałam w 2014 na inwestycyjne.
Oprócz AS - pismo o analizie potrzeb - Stare tematy przeczytaj również:
zadaniowy czas pracy u koordyntora
DOFINANSOWANIE DO WYPOCZYNKU DLA PEŁNOLETNIEGO WYCHOWANKA
pomoc na zagospodarowanie - kwestia rozliczenia
Lili
Podstwa prawna do usamodzienienia wychowanka z ZP
praca koordynatora z usamodzielnianymi wychowankami
pomoc na kn a szkola w Anglii
nienależnie pobrane kontynuacja nauki na starych zasadach
AS analiza potrzeb na 2015
kontrole z zakresu pieczy
RODZINA POMOCOWA