Witam
co wy na przesłaną analizę potrzeb i możliwości wydatkowania w ramach AS czy tylko mi się wydaję że to na Realizatorów chcą zrzucić odpowiedzialność za ewentualne nieuruchomienie A1, B1, C1 , bo dla mnie tak to wygląda w końcu mamy już 6 lipiec gdzie zmiana, kierunków działań, naszych zarządzeń aneksowanie umów z PFROn promocja przyjmowanie wniosków gdzie sens wracać do tego na niemal półtora miesiąca przed końcem przyjmowania wniosków w 2015??
AS analiza potrzeb na 2015
Re: AS analiza potrzeb na 2015
Zgadzam się z tym. W ogóle nie rozumiem po co mieszają. Lepiej zostawić te pieniądze na przyszły rok i ruszyć z programem w należytym czasie. My nawet wniosków nie przyjmowałyśmy.
I co robicie w związku z tym? Co wpisujecie w tych tabelach, zwłaszcza w załączniku nr 2?
Nie rozumiem, czy PFRON chce w tym momencie dać kasę na A1, B1, C1, czy więcej na te, które są w tym roku?
wydaje mi się że chodzi o pieniądze na A1,B1,C1 chcą wybadać ile mamy złożonych wniosków na C2,C3,C4 ale te prognozy mnie dziwią co z tego że wydałam trzy wnioski na C3 jak do tej pory nikt wniosku kompletnego nie złożył i nie mam pewności że złoży i na jaką kwotę ....
dla mnie załącznik nr 2 najchętniej wszystko na NIE ale nie ja decyduję ....
dla mnie załącznik nr 2 najchętniej wszystko na NIE ale nie ja decyduję ....
Oprócz AS analiza potrzeb na 2015 - Stare tematy przeczytaj również:
DOFINANSOWANIE DO WYPOCZYNKU DLA PEŁNOLETNIEGO WYCHOWANKA
pomoc na zagospodarowanie - kwestia rozliczenia
Lili
Podstwa prawna do usamodzienienia wychowanka z ZP
praca koordynatora z usamodzielnianymi wychowankami
pomoc na kn a szkola w Anglii
nienależnie pobrane kontynuacja nauki na starych zasadach
AS - pismo o analizie potrzeb
kontrole z zakresu pieczy
RODZINA POMOCOWA
Szukam placówki dla dziecka z faz