AS przedszkole
AS przedszkole
Jakich dokumentow, informacji wymagacie z przedszkola oprocz rachunkow do rozliczenia dofinansowNia?
Re: AS przedszkole
Zaświadczenie z przedszkola z rozpisaniem poszczególnych kwot na miesiące.
Ja jeszcze biorę przy składaniu wniosku zaświadczenie, że takie i takie dziecko, syn/córka pana/pani uczęszcza do przedszkola od 02.01.2015 r do (i tu zależy) albo do końca roku kalendarzowego, albo do wakacji.
kwity potwierdzające wpłaty oraz zaświadczenie z przedszkola o uzyskaniu (lub nie uzyskaniu) przez rodzica zwrotu za nieobecność dziecka (tylko w przypadku ostatniego miesiąca objętego dofinansowaniem, gdyż opłata za przedszkole pobiera jest "z góry"). Np. gdy dofinansowanie dot. okresu styczeń-czerwiec, to za czerwiec wymagamy takiego zaświadczenia, bo rodzic - w razie nieobecności dziecka - otrzyma w lipcu proporcjonalny zwrot z przedszkola.
prosze mi powiedziec jak to zaswiadczenie o uzyskaniu badz znie zwrotu za ostatni miesiac "ładnie " w umiwe nazwac?
magg o mozesz przesłac przyklad takiej umowy na przedzszkole - [email protected]
Proszę mi powiedzieć, gdzie powinnam złożyć wniosek z AS na dofinansowanie przedszkola (w 2014 r. korzystałam z tego dofinansowania), jeśli w sierpniu zmienię miejsce zamieszkania, a tym samym powiat. Dziecko będzie cały czas uczęszczało do tego samego przedszkola, co teraz.
Oprócz AS przedszkole - Stare tematy przeczytaj również:
wykorzystanie niezgodnie z przeznaczeniem
dofinansowanie do barier z algorytmu
wysokość alimentów na dziecko przebywające w placówce
Elbląg 09 marzec 2015r-VAT w Jednostkach Samorządu Terytoria
szkolenie Elbląg 26 luty 2015-roczne sprawozdanie z zamówień
stopien specjalizacji
Aktywny Samorząd
AS - zapotrzebowanie
rower rehab. z napędem elektrycznsprzęt rehab. dofn. z pfron
Inne przypadki _AS
POMOST Std 3-0.0 dla pieczy zastępczej - PIT-8C