AS - WYNAGRODZENIE - Stare tematy

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 05 mar 2014, 15:19

Pytanie do osób zajmujących się AS:
Pewnie większość z Was AS otrzymała w gratisie. Ja zajmuję się wszystkimi programami PFRON i AS dobił mnie totalnie. Oczywiście nie dostałam żadnej podwyżki, żadnej dodatkowej kasy, bo... NIE MA! Jak u Was rozwiązano sprawę?
~pcpr

Napisano: 05 mar 2014, 15:21

Ja dostałam nagrode na koniec roku
~K

Napisano: 05 mar 2014, 15:31

A przynajmniej zniwelowała nerwy przy AS?
~pcpr

Napisano: 05 mar 2014, 15:38

TAK:)
~K

Napisano: 05 mar 2014, 16:01

ja mam tak samo zajmuje sie praktycznie całą rehabilitacją społeczną, oprócz zaopatrzenia w sprzęt rehabilitacyjny i przedmioty ortopedyczne (turnusy, WTZ, bariery, imprezy, wyrównywanie róznic,
) ale to nic, bo prawie cały czas pochłania mi AS:/ i raz do roku jest nagroda...ale marna to pociecha po prawie każdy ją dostaje:/
~gava

Napisano: 05 mar 2014, 16:05

Ja też na koniec roku nagrodę ale też wszyscy dostają.
~ŁG

Napisano: 05 mar 2014, 16:17

Podpisuję się pod ~gava (u mnie też tak jest).
Taka specjalistka (dalej będę się upierała, że jesteś jedną z lepiej poinformowanych z AS) i taka mierna gloryfikacja finansowa?
~pcpr - A

Napisano: 05 mar 2014, 18:02

żadna ze mnie specjalistka, po prostu nasz oddział PFRON zawsze mailowo informuje o wszystkich nowościach i jak się dzwoni zazwyczaj udzielają odpowiedzi ,
~gava

Napisano: 05 mar 2014, 23:29

no tak oddziały i ten cały PFRON są cacy najpierw w perfidny sposób sprzedają robotę PCPR-om a potem nic nie robiąc łaskawie informują. Tylko zbliża się godzina zero i za chwilę LIKWIDACJA oddziałów - i tak trzymać. choć być może znowu uruchomią swoich i znów termin zostanie przedłużony
~janek

Napisano: 06 mar 2014, 10:08

a to już pewne że będą likwidować oddziały?
~K

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x