Asystent rodziny - Trudności i ograniczenia w pracy - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 08 lip 2018, 16:50

Witam wszystkich,
jestem studentką studiów magiserskich na kierunku pracy socjalnej i piszę pracę dyplomową na temat zawodu Asystenta rodziny ;) . Dokładniej to skupiam się na ograniczeniach i barierach, jakie napotykają osoby pracujące na tym stanowisku.

Nie mam jeszcze gotowej ankiety do wypełnienia, ale chciałabym się bardziej zagłębić w temat, dlatego potrzebuję Waszej opinii (jakieś historie, spostrzeżenia, uwagi itd.). Zależy mi na tym, aby zobaczyć Wasz punkt widzenia i jak Wy odbieracie swoją rolę w Waszej pracy. Rozchodzi mi się o różnego rodzaju trudności (nie tylko jeśli chodzi o rodzinę i ich problemy, ale np. ze względów organizacyjnych, czy też prawnych - jeżeli takie dostrzegacie).

Bardzo byłąbym wdzęczna za Waszą pomoc i sugestie :)
Z góry dziękują za udzielone odpowiedzi, które na pewno pomogą mi w ułożeniu ankiety/wywiadu (będe wiedzieć na czym najbardziej skupić swoją uwagę) :)
Można sie ze mną również kontaktować za pośrednictwem maila: [email protected]
AngelikaW
Praktykant
Od: 08 lip 2018, 16:15
Zajmuję się: Pracuję w dziale rozwoju, badań i jakości. Kończe studia magisterskie na kierunki pracy socjalnej.

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x