awans - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 18 lut 2010, 19:56

czy dyrektor moze na podanie o awans zawodowy na wyższe stanowisko odmówić awansu, bo nie ma pieniędzy. Uprzedzam, ze zgodnie z Rozporz. obowiązującym nalezy mi sie po 5 latach stanowisko starszego wychowawcy ( ja pracuję juz 6 lat). Jak to jest rozporządzenie sobie a to i tak nic nie znaczy, gdy nie ma kasy??? I co mam dalej robić poddac się, czy mam jakieś inne wyjście?
~xxx11

Napisano: 18 lut 2010, 20:17

należy się jak psu buda.A dyrektor który nie znajdzie stówki albo dwóch na podniesienie pensji to d...........nie dyrektor
~tax

Napisano: 18 lut 2010, 20:40

Kasy może nie dać, ale stanowisko starszego wychowawcy tak. Nie każdy awans pociaga za soba kasę. Jest to straszne ale prawdziwe.
~xz

Napisano: 16 mar 2010, 13:32

niestety ,ale awans nie jest obowiązkowy ,to tylko możliwość dla pracodawcy jeżeli ma potrzebę i pieniążki na nowe stanowisko
~kierownik

Napisano: 16 mar 2010, 22:53

Panie Kierowniku - myli się Pan !!!
~jolka

Napisano: 18 mar 2010, 21:14

Też tak myślę, że Pan się myli.To nie kwestia ochoty lecz rozporządzenia. Obowiązki z tego rozporządzenia karzą respektować a prawach mogą wybierać jak im się podoba???
~xxx11

Napisano: 25 mar 2010, 11:15

Wystąpiłam do dyrektora o awans i zmiane tabeli. dostałam bez problemu- tylko niestety jak nie ma w budzecie pieniedzy to i tak nic nie zmieni . U mnie to było tylko 40 zł brutto. Niewiele. Ale mam obiecane więcej w przyszłym roku. Będe cierpliwie czekać. Zawsze nadzieja na wieksze pieniadze jest.
~dd

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x