awans na starszego specjaliste pracy socjalnej - Kadry

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 03 mar 2011, 16:51

Witam, chciałam zapytać co myślicie na ten temat: mam skończone studia mgr pedagogika w zakresie resocjalizacji w 2001 r., w 2009 ukończyłam studia licencjackie o kier. praca socjalna. Jestem zatrudniona w OPS od stycznia 2006 r. na stanowisku pracownik socjalny, od listopada 2009 zaś na stanowisku specjalista pracy socjalnej. Moje pyt. czy mogę ubiegać się o awans na stanowisko starszego specjalisty pracy socjalnej? Mam ponad 5 lat stażu pracy i ukończone studia przed 2004 r. więc zgodnie z Rozporządzeniem RM z 2009 r. wydaje mi się że jak najbardziej. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
~Meduza

Napisano: 22 lis 2013, 23:10

Jestem starszym prac. socjalnym, z 25 letnim stażem pracy, ukończyłam studia pedagogiczne I i II stopnia o specjalności praca socjalna, czy mogę awansować na starszego specjalistę pracy socjalnej
~Aleksandra

Napisano: 24 lis 2013, 19:53

Oczywiście, że tak
~zz

Napisano: 13 kwie 2016, 14:05

witam
do Meduzy - musisz najpierw skończyć specjalizację II stopnia i potem możesz być starszym specjalistą pracy socjalnej
ramira

Napisano: 15 kwie 2016, 9:33

13 lat pracy na stanowisku pracownika socjalnego. Studia licencjackie ma kierunku pedagogika ze specjalnością praca socjalna, studia magisterskie na kierunku praca socjalna. Czy również kwalifikuję się do awansu na starszego specjalistę pracy socjalnej?
miłka

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x