AWANS ZAWODOWY - Kadry

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 15 kwie 2015, 16:56

Proszę mi powiedzieć jak to jest z awansem zawodowym pracowników socjalnych. Jestem pracownikiem socjalnym , mam 5 lat pracy zawodowej- spełniam wymogi zgodnie z rozp. dot wynagr. prac. samorządowych do otrzymania tytułu specjalisty pracy socjalnej.( wykształcenie wyzsze). Napisałam podanie o awans na stanowisko specjalisty. Otrzymałam awans na starszego pracownika socjalnego.
Moje pytanie-
Czy muszę przechodzić wszystkie szczeble awansu? Mój kierownik oświadcza, że muszę .
Wisia 32

Napisano: 18 kwie 2015, 0:01

kierownik ma rację
okasia

Napisano: 18 kwie 2015, 20:12

oczywiście, że stopniowo
ikujyhtgrfe

Napisano: 19 kwie 2015, 13:46

Różnie to bywa, u mnie kierownik awansuje jak mu się podoba. Młodemu pracownikowi socjalnemu po trzech latach pracy nadał tytuł specjalisty pracy socjalnej, innego pracownika nie awansował. Wniosek z tego, że wcale nie musi pracownik przechodzić po kolei wszystkich stopni tj. starszego pracownika socjalnego
Krystin

Napisano: 21 kwie 2015, 9:34

Awans- po kolei przez wszystkie stopnie
axy

Napisano: 07 maja 2015, 11:16

Nie jest konieczne przejście przez wszystkie stopnie po kolei. Z pracownika socjalnego przeszłam na specjalistę pracy socjalnej. Wszystko zależy od wewnętrznych ustaleń jednostki. Kontrola z UW nie miała co do tego żadnych zastrzeżeń.
renia78

Napisano: 07 maja 2015, 12:46

renia 78 ma rację, a tak naprawdę zależy od widzimiesie wiadomych osób
basia31

Napisano: 07 maja 2015, 12:53

renia 78 ma rację, a tak naprawdę zależy od widzimiesie wiadomych osób
basia31

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x