bardzo prosze o pomoc - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 kwie 2015, 9:03

Sprawozdanie, tabela C. Informacja na temat należności z tytułu nienależnie pobranych świadczeń rodzinnych.Mam problem z wierszem 1 :/ pobiera mi jakieś dziwne kwoty.
Powiedzcie mi od czego to zależy... w marcu miałam dla jednego Pana 4 tyś nienależnie pobrane i wgl mi tego nie wliczyło do marca
nic nie rozumiem :/ wszystkie decyzje mam dobrze pozatwierdzane, a co kwoty jakieś dziwne to dziwne...

Co tam wliczamy w tym wierszu 1???
Natalaaa

Napisano: 14 kwie 2015, 10:08

a na koniec miesiaca byly te kwoty nadal nienalezne ? moze zostaly zwrocone, to juz ich tam nie bedzie
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 14 kwie 2015, 10:19

no właśnie o to chodzi, że w styczniu miałam 2 tyś nienależnie pobranych, a pokazuje mi kwotę nie wiadomo jaką dużą i nie wiem czy to przypadkiem nie generuje starych jakiś nienależnie pobranych, co decyzja była zatwierdzona a ktoś nie wprowadził wpłat i teraz tak wisi?
Natalaaa

Napisano: 14 kwie 2015, 10:28

Może tak być jak mówisz ja osobiście wszystko uzgadniam z księgowością tam jest prowadzona ewidencja nienależnie pobranych świadczeń, od kilku lat wprowadzam na bieżąco do systemu wszystkie wpłaty i należności ale wcześniej nie zawsze były wpisywane i może być jak u ciebie, że system je generuje a w rzeczywistości zostały spłacone.
judge

Napisano: 14 kwie 2015, 10:31

dziękuję Wam za pomoc dobre duszyczki :*
Natalaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x