bariery

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MIŚKA
Referent
Zajmuję się:

bariery

Post autor: MIŚKA »

hej, mam pytanie czy robiliście kiedyś dobudówkę do domu dla celów rehabilitacyjnych? jeśli tak to z jakiego zakresu..., bo moim zdaniem musi zaistnieć bariera żeby ją likwidować, piszcie
dab

Re: bariery

Post autor: dab »

ja też tak uważam, ze bariery musza istnieć... nie ma podstaw do udzielenia dofinansowania
asik125

Post autor: asik125 »

Rzecznik zawsze powtarza, że aby coś likwidować musi być przeszkoda, więc nie ma opcji. Nie można dawać na nowobudowane domy, to jak można dać na przybudówkę? W rozporządzeniu masz jak byk likwidacja barier, czyli coś musi stanowić przeszkodą.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

w dobudówkę ja bym się nie bawił; czasami dawaliśmy jak ktoś łazienki nie miał (wtedy kosztem jakiegoś pomieszczenia - pokoju, kuchni - robili łazienkę)
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Post autor: wolfnash »

Takie pisemka znalazłam w tym temacie. Nawet nie wiem czy stąd ich sobie nie ściągnęłam :)
Załączniki
Interpretacja(1).pdf
(407.85 KiB) Pobrany 94 razy
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Post autor: wolfnash »

wolfnash pisze:Takie pisemka znalazłam w tym temacie. Nawet nie wiem czy stąd ich sobie nie ściągnęłam :)
Załączniki
pisemko z biura.pdf
(312.81 KiB) Pobrany 86 razy
ODPOWIEDZ