BARIERY ARCHITEKTONICZNE
BARIERY ARCHITEKTONICZNE
Witam, mam pytanie jak u Was przebiega realizacja udzielania dofinansowania np. na dostosowanie łazienek dla ON? czy wymagacie szczegółowych kosztorysów: u nas osoba składa kosztorys, następnie budowlaniec weryfikuje i na tej podstawie sporządzamy umowę. Jak ta sprawa wygłada u Was prosze o odpowiedź
Re: BARIERY ARCHITEKTONICZNE
tak wymagamy szczegółowych kosztorysów i też budowlaniec analizuje, chyba że proste zadanie np. sam zakup uchwytów dla on to wtedy nie wymagamy kosztorysu
A OSOBY SAME sobie osób, które robią im kosztorysy czy Wy im podajecie namiary? u nas są wiecznie jakieś problemy bo niektóre osoby nie mogą znależć wykonawców i wtedy sie wkurzają na nas i jak zwykle najgorsi jesteśmy
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja mam wywieszona listę kosztorysantów (z lat ubiegłych) na tablicy z adnotacją że wybór należy do wnioskodawcy
Kasia
ALE LISTE WSZYSTKICH, KTÓRZY DOBRZE WYKONYWALI i z którymi Wam się dobrze współpracowało czy tych gorszych też?
my informujemy, że wybór należy do wnioskodawcy i że to oni sami szukają wykonawców i kosztorysantów ale na prośbę podajemy namiary na takich co mamy i znamy
my niefaworyzujemy nikogo ale tych co były problemy to raczej unikamy 

Ja raz podałam nazwy różnych firm. Sprawa trafiła do sądu. Od tamtej pory już nie pomagam. Trudno. Dostałam po głowie.
do mnie dziś włąsnie ON zadzwoniła i jak nie chciałam jej podac namiarów (termin zlożenia kosztorysu dziś upływa) to powiedziała ze to jest mój cyt. ,,.........y obowiązek\",za co biore pieniadze i że zainteresuje tym media
Oprócz BARIERY ARCHITEKTONICZNE - Stare tematy przeczytaj również:
biologiczni - zmiana decyzji?
odmowa koordynatora
fs
bariery-kontrola
gh
likwidacja barier architekt.
miejsce dla dziecka leczonego psychiatrycznie
Wzór umowy moduł I program Aktywny Samorząd 2013
przyznanie świadczenia na dziecko umieszczone w pieczy pilne!!!!!
Szukanie miejsca
odpłatność - solidarność rodziców
zgłoszenie do BIG
zakład karny - odpłatność
AS opiekun prawny
finansowanie pobytu dzieci cudzoziemców w pieczy - porozumienie
AS