Bariery architektoniczne a wiek wnioskodawcy
-
- Praktykant
- Zajmuję się: rehabilitacja społeczna osób niepełnosprawnych
- Kontakt:
Bariery architektoniczne a wiek wnioskodawcy
Witam, czy zwracacie uwagę na wiek wnioskodawcy przyznając dofinansowanie do likwidacji barier architektonicznych? Chodzi mi o osoby 100 letnie i robienie łazienki "na babcię"
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Bariery architektoniczne a wiek wnioskodawcy
jak było mało kasy na to zadanie to braliśmy pod uwagę wiek, przeważnie pisaliśmy do takich osób, że wniosek rozpatrzony jest pozytywnie ale obecnie brak środków;
w tym roku obawiam się czy wydam, więc dajemy wszystkim tzn. nie patrzymy na wiek
w tym roku obawiam się czy wydam, więc dajemy wszystkim tzn. nie patrzymy na wiek
-
- Stażysta
- Kontakt:
w tym roku przyznaję wszystkim z uwagi na wystarczającą ilość środków, a w latach poprzednich różnie w zależności od stopnia niepełnosprawności, przeważnie wydawałem decyzje odmowne z braku środków jak ktoś składał pierwszy raz, musiał ponowić wniosek w roku następnym
-
- Stażysta
- Zajmuję się: rehabilitacja społeczna osób niepełnopsrawnych
- Kontakt:
Nie wiem, czy dobrze rozumiem. Pisaliście odmowę doiansowania, że brak środków, a pieniądze były?Tomasz1981 pisze: 22 cze 2021, 12:29 jak było mało kasy na to zadanie to braliśmy pod uwagę wiek, przeważnie pisaliśmy do takich osób, że wniosek rozpatrzony jest pozytywnie ale obecnie brak środków;
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
zdarzało sięania22 pisze: 09 lip 2021, 9:25Nie wiem, czy dobrze rozumiem. Pisaliście odmowę doiansowania, że brak środków, a pieniądze były?Tomasz1981 pisze: 22 cze 2021, 12:29 jak było mało kasy na to zadanie to braliśmy pod uwagę wiek, przeważnie pisaliśmy do takich osób, że wniosek rozpatrzony jest pozytywnie ale obecnie brak środków;
Oprócz Bariery architektoniczne a wiek wnioskodawcy - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
SPEX-modułowy system do pozycjonowania pacjenta
V-drive asystent opiekuna (do wózka inw.)
Bariery architektoniczne
działania informacyjne - tablice i plakaty informacyjne
Umowa na kogo ?
Rower rehabilitacyjny trójkołowy z napędem elektrycznym
bariera techniczna?
turnus reh.
Kontrola kompleksowa z PFRON
turnus - uczestnik jako opiekun
Rezygnacja z dofinansowania po podpisaniu umowy
Sprzęt rehabilitacyjny
jak obliczyć miesięczny dochód
Bariery architektoniczne