baza danych AS

ODPOWIEDZ
ewaaa

baza danych AS

Post autor: ewaaa »

Witam
wiadomo coś kiedy będzie aktualizacja skoroszytu do rejestrowania danych w Aktywnym? bo kolejny miesiąc za nami robią się zaległości a tu żadnej informacji.
magg

Re: baza danych AS

Post autor: magg »

Z tego co wiem, to skoroszyt zostaje ten sam. Ja rejestruję na bieżąco w starym.
ewaa

Post autor: ewaa »

zmieniły się możliwości zwiększenia dodatku na pokrycie kosztów kształcenia np. o kartę dużej rodziny i gdzie to ująć ?
pcpr

Post autor: pcpr »

ja sama sobie zmieniłam te dane dotyczące zwiększenia dodatku...wyrzuciłam tamte a wpisałam obecne. i wpisuje na bieżąco.
PCPR

Post autor: PCPR »

Ale PFRON zawsze podkreśla, żeby nic nie zmieniać w ich tabelach...
pcpr

Post autor: pcpr »

nie zmieniając ich tabeli nie mialabym gdzie wpisac jakichkolwiek kwot. A jak im się coś nie podoba to niech udostepnią poprawioną bazę. nie zmienialam żadnych ważnych informacji. zmieniłam tylko podpowiedzi w przypadku dodatku.
ewaa

Post autor: ewaa »

trudno ja poczekam bo znając PFRON coś wymyślą tak jak ten załącznik do sprawozdania w ubiegłym roku odnośnie kontroli, zrobiłam wcześniej i jej zakres nie obejmował wszystkich punktów z arkusza a potem było wielkie dzwonienie że jak to brak danych w tej rubryce
PCPR

Post autor: PCPR »

Ja też wolę poczekać.
Gość

Post autor: Gość »

Ja w zapytaniu do PFRONu o inną sprawę
spytałam czy arkusz do rejestrowania danych będzie nowy, udostępniony na stronie PFRONu...
odpisali mi że arkusz pozostaje bez zmian...
ODPOWIEDZ