baza danych AS
baza danych AS
Witam
wiadomo coś kiedy będzie aktualizacja skoroszytu do rejestrowania danych w Aktywnym? bo kolejny miesiąc za nami robią się zaległości a tu żadnej informacji.
wiadomo coś kiedy będzie aktualizacja skoroszytu do rejestrowania danych w Aktywnym? bo kolejny miesiąc za nami robią się zaległości a tu żadnej informacji.
Re: baza danych AS
Z tego co wiem, to skoroszyt zostaje ten sam. Ja rejestruję na bieżąco w starym.
zmieniły się możliwości zwiększenia dodatku na pokrycie kosztów kształcenia np. o kartę dużej rodziny i gdzie to ująć ?
ja sama sobie zmieniłam te dane dotyczące zwiększenia dodatku...wyrzuciłam tamte a wpisałam obecne. i wpisuje na bieżąco.
nie zmieniając ich tabeli nie mialabym gdzie wpisac jakichkolwiek kwot. A jak im się coś nie podoba to niech udostepnią poprawioną bazę. nie zmienialam żadnych ważnych informacji. zmieniłam tylko podpowiedzi w przypadku dodatku.
trudno ja poczekam bo znając PFRON coś wymyślą tak jak ten załącznik do sprawozdania w ubiegłym roku odnośnie kontroli, zrobiłam wcześniej i jej zakres nie obejmował wszystkich punktów z arkusza a potem było wielkie dzwonienie że jak to brak danych w tej rubryce
Ja w zapytaniu do PFRONu o inną sprawę
spytałam czy arkusz do rejestrowania danych będzie nowy, udostępniony na stronie PFRONu...
odpisali mi że arkusz pozostaje bez zmian...
spytałam czy arkusz do rejestrowania danych będzie nowy, udostępniony na stronie PFRONu...
odpisali mi że arkusz pozostaje bez zmian...
Oprócz baza danych AS - Stare tematy przeczytaj również:
Moduł II czesne
dofinansowanie do zielonej szkoły
odpłatność rodziców za pełnoletnich w rodz. zast.
fundacja
Turnus rehabilitacyjny
dodatek 250 zł a pracownik socjalny w PCPR
naprawa aparatu
AS - C3
kont nauki-wyliczenie dochodu
Moduł II AS
Alimenty a decyzja o odstąpieniu ponoszenia opłaty
pomoc na kontynuowanie nauki
świadczenie nienależne-pilne!!!
Odpłatność za pobyt wychowanka w czasie ucieczki
zmiany w AS