BECIKOWE , zamieszkanie we włoszech - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 sty 2010, 11:44

prosze o pomoc, kobieta mieszka we Włoszech, tam urodziła, pracuje również tam, a jest zamieldowana wPolsce, czy należy jej się becikowe z racji meldunku W polsce
~x

Napisano: 29 sty 2010, 13:21

jeżeli przyjdzie i oświadczy że od momentu złożenia wniosku do wypłaty będzie w Polsce to się należy.
~Kiki

Napisano: 05 paź 2010, 2:24

czy we włoszech wypłacają becikowe i czy należy się ojcu pracującemu we włoszech a dziecko urodzilo się w polsce obecnie 09.2010.rok
~sława

Napisano: 12 paź 2010, 13:10

osoby we wniosku wpisały meldunek w naszej gminie, natomiast w miejscem zamieszkania są Niemcy z dokładnym adresem, co mam robić ?
~tola

Napisano: 12 paź 2010, 13:20

osoby we wniosku o zapomogę wpisały meldunek w naszej gminie, natomiast miejscem zamieszkania są Niemcy z dokładnym adresem, co mam robić ? proszę o pomoc- z góry dziękuję

~tola

Napisano: 17 sty 2011, 15:11

pomocy !!! mam podobną sytuację; dziecko urodziło się we Włoszech, we wniosku wpisane miejsce zamieszkania Włochy a zameldowanie Polska, dołączono akt urodzenia zaświadczenie \"z położniczego badania ultrasonograficznego\" w/w dokumenty przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego, przyznać czy odmówić ???
~ona

Napisano: 05 lut 2011, 17:33

MIESZKAM WE WLOSZECH URODZILAM TU DZIECKO CZY NALEZY MI SIE BECIKOWE
~AGNIEASZKA

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x