Będą kontrole ................lalalalala
- masterm
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Będą kontrole ................lalalalala
nie wiem z czego się cieszysz. Chyba tylko z tego, że będzie kolejne bzdurne sprawozdanie do zrobienia
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
-
- Praktykant
- Zajmuję się: 500 +
- Kontakt:
no ale chyba nie ona/on będzie je robić ? też się cieszę. jak czytam na tym forum, co się dzieje w niektórych ośrodkach to naprawdę nie rozumiem czemu wyśmiewa się różne "grażyny" i "janusze" biznesu. ja powyżej widać (w wątku) praca u nich niespecjalnie różni się od pracy w OPS.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czasami naiwność przeraża....
- masterm
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
widzisz Ty w pipidówku może dostajesz jakaś kasę za 300+, ja niestety niede Charette pisze:nie wiem z czego się cieszysz. Chyba tylko z tego, że będzie kolejne bzdurne sprawozdanie do zrobienia
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
I sądzisz, że jak zrobisz sprawozdanie to dostaniesz kasę?
Czemu pracujesz za darmo?
Czemu pracujesz za darmo?
- kalkulator
- Referent
- Zajmuję się: głównie ZUS, ŚP/SZO/ZDO;
ponadto ŚR/FA/500/Za życiem - Kontakt:
Bo lubi mieć pracę w ogóle, nawet jeżeli jej część to wolontariat 
Niektóre OPSy, jak mój, są prowadzone przez osoby będące umysłami jeszcze w poprzednim ustroju i nie przegadasz. Moje pytanie komu, ile i dlaczego skończyło się wypowiedzeniem, tak że nie ma to jak wakacje.
Jak nie macie żadnych profitów, czujecie się oszukani, piszcie anonimowe acz szczegółowe "prośby" o wyjaśnienie sytuacji, zwłaszcza jak trafia się okazja.

Niektóre OPSy, jak mój, są prowadzone przez osoby będące umysłami jeszcze w poprzednim ustroju i nie przegadasz. Moje pytanie komu, ile i dlaczego skończyło się wypowiedzeniem, tak że nie ma to jak wakacje.
Jak nie macie żadnych profitów, czujecie się oszukani, piszcie anonimowe acz szczegółowe "prośby" o wyjaśnienie sytuacji, zwłaszcza jak trafia się okazja.
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
U mnie było tak, że nie kierownictwo nie może dać więcej pensji dla pracownika od zasiłków i FA oraz dla pracownika od 500+ niż dla socjalnych bo to niesprawiedliwe
. Śmiech na sali- osoby wykonujące różne prace, finansowane z różnych stron a porównywanie co do zarobków.
W moim przypadku skończyło się złożeniem wypowiedzenia za porozumieniem stron (chciałem szybciej skończyć robotę w OPS). Mając czystej gotówki 2x tyle u prywaciarza niż na urzędniczym stanowisku i mając odpowiednie wykształcenie oraz staż to śmiech na sali. No ale kto się nie boi wyzwań ten żyje lepiej, reszta siedzi za marne grosze i boi się zbuntować. Teraz to nie potrafiłbym żyć za 2000zł do ręki minus koszt dojazdu. Kto tak potrafi żyć to szacun- biedę pewnie klepią aż miło.

W moim przypadku skończyło się złożeniem wypowiedzenia za porozumieniem stron (chciałem szybciej skończyć robotę w OPS). Mając czystej gotówki 2x tyle u prywaciarza niż na urzędniczym stanowisku i mając odpowiednie wykształcenie oraz staż to śmiech na sali. No ale kto się nie boi wyzwań ten żyje lepiej, reszta siedzi za marne grosze i boi się zbuntować. Teraz to nie potrafiłbym żyć za 2000zł do ręki minus koszt dojazdu. Kto tak potrafi żyć to szacun- biedę pewnie klepią aż miło.
- Diana
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kalkulator i Voodoo
naprawdę już nie pracujecie w OPSach??
zaczynacie mnie inspirować... od dawna to coś tłucze się po mojej głowie...
naprawdę już nie pracujecie w OPSach??
zaczynacie mnie inspirować... od dawna to coś tłucze się po mojej głowie...
- kalkulator
- Referent
- Zajmuję się: głównie ZUS, ŚP/SZO/ZDO;
ponadto ŚR/FA/500/Za życiem - Kontakt:
Dokładnie - lepiej niech wszystko weźmie sobie kierownictwo.voodoo pisze:U mnie było tak, że kierownictwo nie może dać więcej pensji dla pracownika od zasiłków i FA oraz dla pracownika od 500+ niż dla socjalnych bo to niesprawiedliwe![]()
Tak samo, dostałem z miejsca 2x tyle na start. U mnie było ostrzej, bo sąd pracy, grożenie dyscyplinarką itd., ale w końcu odpuściłem, bo ile można się kopać z gUpkami.voodoo pisze: W moim przypadku skończyło się złożeniem wypowiedzenia za porozumieniem stron [...]. Mając czystej gotówki 2x tyle u prywaciarza niż na urzędniczym stanowisku i mając odpowiednie wykształcenie oraz staż to śmiech na sali..
@Diana, no nie pracuję, przez to ostatnio się mało odzywam, bo nie mogę się wstrzelić w to nasze... wasze 7:00 - 15:00

Wracając do tematu - dlatego jak nie ma wyjścia albo już się przywiązaliście do swojego krzesła, zostają zgłoszenia o wyjaśnienie sytuacji, nie ma co się kopać z betonem.
Oprócz Będą kontrole ................lalalalala - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
definicja rozpoczecia roku szkolnego
opiekun prawny(siostra) małoletnich braci
w wyroku syn przy matce, mieszka z ojcem
Wniosek a pobieranie świadczenia w innym Ośrodku
wzór decyzji bez rozpatrzenia
300+ wypłacone przez niewłaściwy organ PILNE
zgon wnioskodawcy
rodzic w Polsce a dzieci we Francji
ile wniosków raport 300+ sygnity
Rodzić mieszka w Niemczech, dziecko w Polsce
czy wprowadzić do systemu wniosek o 300+ otrzymany z SKO? (w
częściowo ubezwłasnowolniony - sam na siebie