Bez komentarza
Re: Bez komentarza
Demokracja nie prowadzi do rozwoju, tylko do anarchii. Konflikty interesów prowadzą do wynegocjowania coraz to dziwaczniejszych przepisów. Nagle się człowiek dowie, że za nazwanie kogoś pedałem można trafić za kratki, czy że nie wolno ubrać choinki w grudniu, bo można czyjeś uczucia religijne obrazić. Postępuje paraliż decyzyjny. Jasna scentralizowana przejrzysta władza, trzymająca ludzi mocno za buzię jest gwarantem rozwoju społeczeństwa. Ludzie wtedy mają poczucie bezpieczeństwa. Dziś pół ludności naszego kraju oddałoby samochody i kredyty tylko po to, żeby mieć stabilizację zatrudnienia, pewne lokum, służbę zdrowia za darmo i oświatę. Nie przeszkadzałoby im zupełnie, że muszą jeździć komunikacją miejską i na co dzień jeść mortadelę i pasztetową.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Na to, by w danym kraju zapanował socjalizm, wystarczy wprowadzić w nim demokrację.
Autor: Karol Marks
Autor: Karol Marks
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
betonowy, kogo masz na myśli mówiąc: to taki tryb rozumowania?
oraz do innych twoich wypowiedzi, gdy je czytam to mam wrażenie, ze stoisz na ambonie i mówisz do tłumu np. na egzekutywie KC PZPR, ale to moje wrażenie, nic więcej :}
junior, twojej wypowiedzi z 11.08 i in. nie na się przeczytać. tyle emocji, chaosu.. wszyscy... wszystko.. jedna prawda.. och prawda...
oraz do innych twoich wypowiedzi, gdy je czytam to mam wrażenie, ze stoisz na ambonie i mówisz do tłumu np. na egzekutywie KC PZPR, ale to moje wrażenie, nic więcej :}
junior, twojej wypowiedzi z 11.08 i in. nie na się przeczytać. tyle emocji, chaosu.. wszyscy... wszystko.. jedna prawda.. och prawda...
Pewnie znowu ta sama hołota co w zeszłym roku buczała. Dzicz to dzicz. Tylko czeka na takie okazje.
Powstańcy zginęli z winy PO? Co ma teraźniejszość do historii?
Powstańcy zginęli z winy PO? Co ma teraźniejszość do historii?
..................... odniosłem sie do twpjej wypowiedzi z 10.12 punktu 2 i 3 śmiesznych przemyśleń.. masz za mało pojemny umysł by to zrozumiec poprostu.. piszesz jakieś przemyslenia których sam nie rozumiesz i nie potrafisz odniesć do rzeczywistosci a ja poprsotu ci to wyjaśniłem te twoje hipokryzje za bystry jestes żeby pojąć jakiekolwiek emocje... propaganda To twoje drugie imie jak i tych buczacych i wyjacych jak łosie..... nie potrafie ci juz prościej wyjaśnić widocznie to forum nie jest dla ciebie...
Tylko id.iota albo kreatura będzie twierdził, że ludzie buczeli i gwizdali na Powstańców. Ci ludzie buczeli na was!
To znaczy na kogo..... czy to jest miejsce do takich maniwfestacji pytam.. kogoby one nie dotyczyły.. to nie czas i miejsce... Jeszce by tego brakowało by ta ciemnota na powstańców buczała... he dobre... wiedz wyborczy sobie kur... urzadzili na cmentazru.. zero powagi...
Tę.paku: nie pisze się "wiedz" lecz "wiec". Widać, że kończyłeś te same szkoły co Bronisław.
Samba. Po tej emisji na jednym z forów nazwałem ich tak samo jak tych buczacych... co ty na to?? stac cie na to samo?
Oprócz Bez komentarza - HYdE PaRK przeczytaj również:
Już PO PSL
Prezydent RP
Znalezione w sieci
Niedobrze mi
Manipulacja
Doskonała recencja
Cieszę się razem z wami.
Prośba o myślenie
nie wiem kto zakłada jeszcze konta na tym syfie
Wróciłem
Nie dla Euro