bezczynność komornika

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
just

bezczynność komornika

Post autor: just »

Witam Wszystkich!
Czy kiedykolwiek informowaliście sąd o bezczynności komornika sądowego prowadzącego post. egzekucyjne (art. 3 ust. 8 ustawy) i z jakiego powodu dokładnie bo chciałabym zagłębić się w to pojęcie "bezczynności komornika" przed nieuchronnie zbliżającą się kontrolą...
~patrycja

Re: bezczynność komornika

Post autor: ~patrycja »

nie pisałam bo na razie współpraca lepiej lub gorzej ale się układa, więc jeśli u ciebie układa się dobrze to tego się trzymaj przy wyjaśnieniach do kontroli. Niby dlaczego miałabyś pisać do sądu na bezczynność komornika jeśli jest dobra współpraca? W ustawie jest też zapis o zasądzaniu przez organ alimentów od dziadków przy uchylaniu się od płacenia przez dłużnika - pisałaś?
just

Re: bezczynność komornika

Post autor: just »

Nie nie pisałam. Tylko nie chodzi mi o to, że współpraca mi się z komornikami źle układa bo tak nie jest po prostu chciałam poruszyć ten temat na forum i dowiedzieć się czegoś więcej od Was.
ODPOWIEDZ