Ja też mam tylko fundusz alimentacyjny i tylko fundusz wprowadzam do BIG, zaliczka była w innym programie, którego już nie ma, można wprowadzać tylko ręcznie, ale po każdej aktualizacji zadłużenia FA, zaliczka będzie znikała, bo sprawdzałam, więc to nie ma sensu
Ja pracuje na FA z RADIXu,ale też mogę zrobić eksport danych.
Ale ty wprowadzasz do BIG Info Monitor?
Pierwszy raz to będą robić. Mam login ale nie wiem o co tam chodzi na tej stronie: https://system.big.pl/web/guest/login
A to nie pomożesz mi, zrobiłam sobie wydruk przygotowanych danych do BIG, lubię zawsze 2 razy sprawdzić, wiesz tych co maja tylko należności dobrze mi pobrał dane, natomiast tych co obecnie wypłacam czyli mają wypłaty i należności źle podał, nie rozumiem dlaczego? Różnice są ok 100-200 zł. Jak wchodzę w program to jest ok, natomiast w tym wydruku tak jakby za mało coś pobrał, co to może być?
ciężko mi powiedzieć, ja miałam na początku też trudności z aktualizacją zadłużeń, bo program nie chciał zmieniać wysokości zadłużenia dłuzników, ale dodawał nowych i wyrzucał spłaconych dłużników dobrze, po kilku aktualizacjach w programie powoli wszystko się normuje, ja na to wpływu nie miałam, bo jakbym poprawiała ręcznie w krd, to po kolejnej aktualizacji zadłużenia byłoby inne
Tylko że w programie niby dobrze liczy, natomiast jak utworzę dane do BIGa przy dłużnikach gdzie wierzcyielki nadal pobierają FA pobiera niższe dane, nie wiem dlaczego?