BIG czy coś nowego - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 03 wrz 2015, 8:30

Jak przesyłamy teraz informację do BIG-u? Do końca roku miało się coś w tym pozmieniać, jak sobie coś przypominam to mieliśmy zgłaszać do wszystkich BIG-ów, ale skąd wiedzieć ile ich jest? Pomóżcie w temacie.
Agnieszka Ż

Napisano: 03 wrz 2015, 8:54

https://www.mg.gov.pl/Prawo+dla+przedsie ... ospodarcza powodzenia :) ja wczoraj powysyłam formularze zgłoszeniowe, czekam na wieści zwrotne :P
knz

Napisano: 03 wrz 2015, 9:52

knz czy mogłabyś mi nakreślić co tam w tym zgłoszeniu napisałaś, czy to są jakieś konkretne formularze?
Agnieszka Ż

Napisano: 03 wrz 2015, 10:12

dotąd korzystałam z KRD więc tu C nie powiem, bo z nimi nic nie robiłam - kontynuacja współpracy.
z KBig dostałam kiedyś już tam kod do startowej rejestracji, tak więc zalogowałam się i podążałam za instrukcją (bezproblemowo)
InfoMonitor i Erif musisz wejśc na ich strony, są tam formularze do wypełnienia. trzeba je później zeskanować (wraz z upoważnieniem do przekazywania inf. gospodarczej) i te skany przesłać mailem (InfoMonitor) lub poprzez stronę (Erif). oraz później oczywiście w wersji papierowej pocztą :) nic skomplikowanego, po prostu podążaj za instrukcjami na stronach tych biur ;)
knz

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x