big i erif -pomóżcie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 17 wrz 2015, 9:17

w formularzu zgłoszeniowym do big i erif wymagane jest pełnomocnictwo.
Dane zgłaszającego: Gmina XXXX NIP: 00000000 REGON: 000000000 Reprezentowana przez : KIerownik MGOPS (tak myśle, czy dobrze???) na zasadzie udzielonego pełnomocnictwa: i tu mam pytanie czy to może być upoważnienie burmistrza dla kierownika mgops do prowadzenia postępowania w sprawach świadczeń z funduszu alimentacyjnego?
Czy to ma być upoważnienie Kierownika dla mnie jako pracownika zajmującego się FA??
jestem w tym nowa i nie wiem co mam zrobić???? Pomóżcie PROSZĘ !!!!!!!!
aneta24

Napisano: 17 wrz 2015, 9:41

Ja mam pełnomocnictwo do przekazywania informacji udzielone zarządzeniem podpisane prze wójta
belissa30

Napisano: 17 wrz 2015, 10:49

Widzę, że jedni się rejestrują do 4 biur informacji gospodarczej, a inni nie.. to niech ktos kto jest pewien na 100% jak to ma być wypowie sie konkretnie na ten temat. Bo ja pytałam administratora sygnity jakis miesiac temu i powiedział, zebym nie robiła NIC, że samo wraz z nową aktualizacją nam się pojawi w programie przesyłanie do 4 bigów. to jak to w koncu jest??????
exsa

Napisano: 17 wrz 2015, 10:59

Ja się zarejestrowałam do wszystkich 4 biur bez czekania na aktualizację. Wysłąłąm upważnienie podpisane w moim przypadku przez burmistrza dla mnie jako pracownika zajmującego się FA.
Aleks
Starszy referent
Od: 15 gru 2014, 10:27
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 12:33

Aleks a mógłbyś podać wzór takiego upoważnienia?
aneta24

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x