BIG Infomonitor - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 13 lip 2015, 10:19

Dostałam dziś mail z Infomonitora - formularz zgłaszającego. Dostaliście coś takiego?
Zastanawiam się co wpisać w rubryce reprezentowany przez ..... na zasadzie udzielonego pełnomocnictwa.......
adaw

Napisano: 14 lip 2015, 7:48

ja musiałam sama upomnieć się o takiego maila z wnioskiem o rejestrację. w tę rubrykę wpisałam mojego kierownika oaz załączyłam upoważnienie od Wójta dla kierownika. w dalszej części wpisujesz osoby, które faktycznie będzie się tym zajmować
konik_polny

Napisano: 14 lip 2015, 8:57

i tylko to upoważnienie dołączyłaś?
Bo na końcu pisze, że należy dołączyć dokumenty potwierdzające dane organu uprawnionego do przekazywania informacji gospodarczych?
adaw

Napisano: 14 lip 2015, 12:32

tak tylko to upoważnienie, kierownik podpisał mi wniosek zrobiłam skan obu dok. (tj. wniosek i upoważnienie) i przesłałam mailowo i za pośrednictwem Poczty Polskiej
konik_polny

Napisano: 14 lip 2015, 13:44

ja z pytaniem do konik_polny jaki wniosek pisany był do infomonitor czy można prosic o wzór czy do każdego mam isac o udzielenie kodu rejestracyjnego i co z odpłatnścia czy wszyscy maja za darmo czy cos w regulaminach zawarte jest o kosztach za przekazywanie na meila [email protected]
kluska

Napisano: 14 lip 2015, 15:15

zadzwoniłam do infomonitor (mieliśmy z nimi umowę ale ona wygaśnie) i pani powiedziała że prześle mi taki wniosek na maila. oczywiście to jest nieodpłatne i bez umowy
konik_polny

Napisano: 15 lip 2015, 7:27

A JAKI ADRES PISZECIE: URZĘDU GMINY, CZY OPS-U???
*ewa

Napisano: 15 lip 2015, 8:20

w danych zgłaszającego jest Urząd Gminy a w rubryce "reprezentowany" wpisałam Ośrodek Pomocy Społecznej i adres ośrodka
konik_polny

Napisano: 15 lip 2015, 10:01

Dzwoniłam do infomonitora. Reprezentowany przez: ma być wójt, burmistrz, prezydent. Wszystko podpisuje wójt, burmistrz. Można podać inny adres do korespondencji, jeżeli nie jesteście razem z UG czy UM.
Rena71

Napisano: 15 lip 2015, 12:02

może ktoś podać nazwy tych wszystkich BIGów? nie było mnie dłuzej w pracy, nikt mi nie przekazał wiedzy ze szkolenia, ze teraz do 4 BIG trzeba zglaszac dłuznikow. Pracujemy od dawna z KRD, wiem ze jest BIG infomonitor, a dwa pozostałe ?
memma

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x