Dostałam dziś mail z Infomonitora - formularz zgłaszającego. Dostaliście coś takiego?
Zastanawiam się co wpisać w rubryce reprezentowany przez ..... na zasadzie udzielonego pełnomocnictwa.......
ja musiałam sama upomnieć się o takiego maila z wnioskiem o rejestrację. w tę rubrykę wpisałam mojego kierownika oaz załączyłam upoważnienie od Wójta dla kierownika. w dalszej części wpisujesz osoby, które faktycznie będzie się tym zajmować
i tylko to upoważnienie dołączyłaś?
Bo na końcu pisze, że należy dołączyć dokumenty potwierdzające dane organu uprawnionego do przekazywania informacji gospodarczych?
tak tylko to upoważnienie, kierownik podpisał mi wniosek zrobiłam skan obu dok. (tj. wniosek i upoważnienie) i przesłałam mailowo i za pośrednictwem Poczty Polskiej
ja z pytaniem do konik_polny jaki wniosek pisany był do infomonitor czy można prosic o wzór czy do każdego mam isac o udzielenie kodu rejestracyjnego i co z odpłatnścia czy wszyscy maja za darmo czy cos w regulaminach zawarte jest o kosztach za przekazywanie na meila [email protected]
zadzwoniłam do infomonitor (mieliśmy z nimi umowę ale ona wygaśnie) i pani powiedziała że prześle mi taki wniosek na maila. oczywiście to jest nieodpłatne i bez umowy
Dzwoniłam do infomonitora. Reprezentowany przez: ma być wójt, burmistrz, prezydent. Wszystko podpisuje wójt, burmistrz. Można podać inny adres do korespondencji, jeżeli nie jesteście razem z UG czy UM.
może ktoś podać nazwy tych wszystkich BIGów? nie było mnie dłuzej w pracy, nikt mi nie przekazał wiedzy ze szkolenia, ze teraz do 4 BIG trzeba zglaszac dłuznikow. Pracujemy od dawna z KRD, wiem ze jest BIG infomonitor, a dwa pozostałe ?