No właśnie, to syzyfowa praca, bo jak wpiszę inna datę to po jakimś czasie i tak mi wywali. W sumie to bezpodstawnie, więc uważam , że to BIG-i powinni coś zmienić u siebie żeby zaległości alimentacyjnych nie wyrzucało z BIGujagoda2 pisze:Też jestem ciekawa. Mi na razie dziś infomonitor wywalił. Dzwoniłam to pani mi powiedziała że wszyscy co mają starsze niż 6 lat zadłużenie są wywalani. jeśli chcemy żeby bili to musimy ich dodać albo zmodyfikować i jakieś fikcyjne daty podać żeby nie minęło więcej niż 6 lat i kwoty też jakieś fikcyjne... Coś dodać coś odjąć nic nie czaje... mało jest roboty żeby jeszcze bawić się z bigami
Inna sprawa, czy tak można. Wpisywać sobie fikcyjne daty i jeszcze kwoty??? Toż to pętla na szyje. Wystarczy jeden czepliwy i cwany i mamy przerąbane. I co powiemy. Bo musieliśmy dodać. Widać jak zwykle w Polsce. Przepchnęli jedną zmianę przepisów ale zapomnieli, że może gryźć się z innymi przepisami.jolka2 pisze:No właśnie, to syzyfowa praca, bo jak wpiszę inna datę to po jakimś czasie i tak mi wywali. W sumie to bezpodstawnie, więc uważam , że to BIG-i powinni coś zmienić u siebie żeby zaległości alimentacyjnych nie wyrzucało z BIGujagoda2 pisze:Też jestem ciekawa. Mi na razie dziś infomonitor wywalił. Dzwoniłam to pani mi powiedziała że wszyscy co mają starsze niż 6 lat zadłużenie są wywalani. jeśli chcemy żeby bili to musimy ich dodać albo zmodyfikować i jakieś fikcyjne daty podać żeby nie minęło więcej niż 6 lat i kwoty też jakieś fikcyjne... Coś dodać coś odjąć nic nie czaje... mało jest roboty żeby jeszcze bawić się z bigami