Błąd w imieniu - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 27 lis 2014, 9:13

Zamówiłam wczoraj karty i przy jednej wpisałam złe imię. Napiszcie proszę co teraz mam zrobić...jak ma wyglądać cała procedura? Zaznaczę, że karty są w produkcji.
Nie wiem czy mam czekać, aż przyjdą karty i wtedy anulować i zamówić jeszcze raz czy zadzwonić lub wysłać maila do PWPW i prosić o wycofanie lub zmianę w karcie? Kto za to zapłaci?
Podzielcie się proszę waszymi spostrzeżeniami, doświadczeniem!
Kasia11

Napisano: 27 lis 2014, 10:06

Jeżeli jest w produkcji to wyślij maila wtedy cofną Ci dane tej osoby , będziesz mogła je poprawić i ponownie wysłać. Ja tak zrobiłem czekałem prawie tydzień ale mi to zrobili, chociaż jak rozmawiałem telefoniczne z jakąś panią to mi powiedziała, że informatycy, którzy obsługują program niechętnie to robią. Jeżeli nie wycofasz to po odbiorze karty musisz ją anulować w programie i zamówić nową. Co do kosztów pomyłki to prawdopodobnie nikt nic nie wie na ten temat.
ira

Napisano: 27 lis 2014, 10:12

Dzięki wielkie:)
Podasz maila do PWPW?
Kasia11

Napisano: 27 lis 2014, 10:32

Wszystkie dane kontaktowe masz w programie. Wchodzisz w zakładkę <pomoc" rozwijasz i klikasz w kontakty E-mail: [email protected]
ira

Napisano: 27 lis 2014, 10:35

ja dzwoniłam i pisałam e maila i mi nie cofnęli bo już była w produkcji także to chyba zależy od humoru :)
kalina

Napisano: 27 lis 2014, 12:30

Mi też tak właśnie odpisali...czyli anulować kartę i zamówić nową, ale czy przez uzupełnienie członka rodziny czy też przez jakąś inną opcję, która będzie widoczna po anulowaniu?
Kasia11

Napisano: 27 lis 2014, 13:00

Ażeby anulować kartę to musisz ją najpierw otrzymać , potem anulować, tylko przy anulowaniu musisz wybrać obcję korekta karty powód anulowania /np. błąd w imieniu/ następnie wchodzisz na przeglądanie wniosków wyszukujesz daną osobę , zmieniasz błędne dane i zamawiasz kartę.
ira

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x