BŁAGAM POMÓŻCIE - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 12 sie 2014, 9:36

facet uzyskał dochod w marcu(umowa zlecenie) czy może być oswiadczenie o dochodzie uzyskanym za kwiecień? czy musi być zaświadczenie?
-dorcia

Napisano: 12 sie 2014, 9:40

plis
-dorcia

Napisano: 12 sie 2014, 9:50

oświadczenie jest najsłabszą formą dowodową, a uzyskanie dokumentu potwierdzajacego wysokość osiągniętego dochodu nie powinno nastręczać większych trudności. W czym tkwi problem z uzyskaniem zaświadczenia?
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2014, 9:55

w tym że mam złożony wniosek o becik.... brakuje zaświadczenia a jutro dziecko kończy roczek.... a trochę przyspałam z wysłaniem wezwania do uzupełnienia wniosku
-dorcia

Napisano: 12 sie 2014, 9:57

tzn byłam na urlopie
-dorcia

Napisano: 12 sie 2014, 13:18

-dorcia pisze:w tym że mam złożony wniosek o becik.... brakuje zaświadczenia a jutro dziecko kończy roczek.... a trochę przyspałam z wysłaniem wezwania do uzupełnienia wniosku
Nadal nie widzę problemu, skoro wniosek został złożony przed ukończeniem pierwszego roku życia. Termin został zachowany. Teraz Ty po prostu prowadzisz postępowanie. Wezwij stronę, wystąp do zleceniodawcy, rób co chcesz. Ustal niezbędne fakty i jeśli się wszystko zgadza przyznaj ludziom świadczenie.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x