tak, bierzesz uzyskany za styczeńBeatris pisze:a jak mam sytuację, że Pan podjął w połowie grudnia 2012 r.pracę i liczę go jeszcze na stary okres zasiłkowy( dochody z 2012) to biorę uzysk za styczeń 2013? W 2012 miał kilka innych prac ale ma świadectwa pracy. Od połowy grudnia do teraz ma stałą pracę.
ja nie biore w takim przypadku za styczeń , traktuję to jak art. 5 ust. 4amała mii pisze:tak, bierzesz uzyskany za styczeńBeatris pisze:a jak mam sytuację, że Pan podjął w połowie grudnia 2012 r.pracę i liczę go jeszcze na stary okres zasiłkowy( dochody z 2012) to biorę uzysk za styczeń 2013? W 2012 miał kilka innych prac ale ma świadectwa pracy. Od połowy grudnia do teraz ma stałą pracę.
faktycznie ewalu- chyba za szybko napisałamewalu pisze:ja nie biore w takim przypadku za styczeń , traktuję to jak art. 5 ust. 4amała mii pisze:tak, bierzesz uzyskany za styczeńBeatris pisze:a jak mam sytuację, że Pan podjął w połowie grudnia 2012 r.pracę i liczę go jeszcze na stary okres zasiłkowy( dochody z 2012) to biorę uzysk za styczeń 2013? W 2012 miał kilka innych prac ale ma świadectwa pracy. Od połowy grudnia do teraz ma stałą pracę.
za drugi miesiąc bierzemy dochód w przypadku art. 5 ust. 4 b