błędy w deklaracjach poradnik - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 27 wrz 2022, 19:07

z poradnika dla samorządowców: "...organ w przypadku uzasadnionych wątpliwości, co do informacji zawartych we wniosku może wezwać wnioskodawcę do złożenia dodatkowych wyjaśnień, przekazania odpowiednich dokumentów czy dowodów. Możliwość ta dotyczy również przypadków gdzie deklaracja CEEB zawiera niepełne informacje – np. nie wskazano, że źródło ciepła jest źródłem eksploatowanym, nie wskazano, że jego funkcją jest ogrzewanie (C.O.), czy też (w przypadku kotłów na paliwo stałe) nie wskazano stosowanego rodzaju paliwa."

wzywacie żeby oświadczali na oświadczeniach że np. piec jest eksploatowany, jego funkcją jest ogrzewanie, rodzajem stosowanych paliw węgiel itp. ?
rainbow
Stażysta
Od: 27 cze 2017, 14:15
Zajmuję się: ŚW/DW/ŹC/DE/DG

Napisano: 27 wrz 2022, 21:20

Też się nad tym zastanawiam czy ludzie mają robić korekty w ceeb czy tylko sami pisać na oświadczeniu.
U mnie masa ludzi ma nr domów np 10a, 10b, które nadała pani z urzedu bo na 10 zgłosił wcześniej ktoś inny, też nie wiem co robic :oops:
Iza 27
Stażysta
Od: 25 kwie 2022, 11:02
Zajmuję się: ps

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x