to ja jeszcze jestem w trakcie wszystkiego bo dochody nie działają... jeszcze nikomu nic nie wysyłałam

Czasu tyle co wszyscy...też jesteśmy zarobieni ale jak jest nacisk to reszta roboty poszła na bok, plus siedzimy po godzinach.kalina.malina pisze: ↑18 lut 2022, 10:03Ile wy macie czasu skoro już tyle porobione. Albo tacy szybcy. My na nasze szczęście dopiero koło 8 lutego zabraliśmy się za pierwsze osłony ale póki co bez rozstrzygnięć.
ja po godzinach nie siedzę - pracuje godzinę krócej ogólnie, ale nie mam umowy, dodatku na to nic, tylko obietnicę a za obietnicę to jedynie mogę postaraćKowalik15 pisze: ↑18 lut 2022, 11:07Czasu tyle co wszyscy...też jesteśmy zarobieni ale jak jest nacisk to reszta roboty poszła na bok, plus siedzimy po godzinach.kalina.malina pisze: ↑18 lut 2022, 10:03Ile wy macie czasu skoro już tyle porobione. Albo tacy szybcy. My na nasze szczęście dopiero koło 8 lutego zabraliśmy się za pierwsze osłony ale póki co bez rozstrzygnięć.
Zlecone 04-02-2022, odebrane 07-02-2022, czyli już po słynnym krachu. Wszędzie błędy, więc wydaje mi się, że to data złożenia "zamówienia" na weryfikację ma znaczenie