Bocianprzyniosl dziecko w lipcu
Re: Bocianprzyniosl dziecko w lipcu
Czy w przypadku urodzenia 22 lipca 2016 r. drugiego dziecka to;
500 + na to dziecko przysługuje od 22 lipca 2016 r.
natomiast na to pierwsze dziecko 500+ przysługuje też od 22 lipca 2016 r. czy od 1 lipca 2016 r.
ponieważ dochód na osobę w rodzinie od dnia urodzin drugiego dziecka nie przekracza 800 zł.
natomiast na to pierwsze dziecko 500+ przysługuje też od 22 lipca 2016 r. czy od 1 lipca 2016 r.
ponieważ dochód na osobę w rodzinie od dnia urodzin drugiego dziecka nie przekracza 800 zł.
na starsze za cały miesiąc, a na młodsze od 22 lipcapawel.w pisze:Czy w przypadku urodzenia 22 lipca 2016 r. drugiego dziecka to;
Bocianprzyniosl dziecko w lipcu
ja wprowadzam dziecko wybierając wniosek o zmianę świadczenia wychowawczego z związku ze zmianą sytuacji życiowej. tylko nie wiem decyzję wystawiam taka samą jak wcześniej wystawiłam już decyzję czy decyzję zmieniającą?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czemu źle? Myślę że obie wersje są dobre tylko trzeba się zdecydować której się trzyma. W przypadku izydy wersja Toma jest o tyle lepsza że wszystko widać, a jak zrobisz zmieniającą i pomimo że zapiszesz to i tak tych zmian nie widać.
Oprócz Bocianprzyniosl dziecko w lipcu - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wyznaczenie przez SKO gminy do załatwienia sprawy
działy specjalne produckji rolnej
rodzina pachworkowa-jaki skład???może pomożecie
jak wprowadzić decyzje z SKO- izyda?
sygnity
dostęp do rynku pracy
wniosek elektroniczny pomocy
olewusy z ezara!!!!!!!!!!!!!
sprawozdanie 500
wyrok rozwodowy kopia
BARDZO PROSZĘ
dochód ze sprzedaży mieszkania i kupno mieszkania w roku nas