A w czym widzisz problem, wolę się zabezpieczyć, jak mi nie dostarczy dokumentów takich jak trzeba, to po prostu poprawia/wykreśla we wniosku i od razu wie, że będzie miał w podstawowej kwocie o ile się zmieści dochodowo. U nas ludzie trochę są bystrzejsi, i jak sobie zaznaczy pompę, to od razu w głowie wie ile mu na konto ma wpaść jeżeli dochodowo się mieści. spróbowalibyśmy zrobić tak jak Ty i przyznać w niższej wysokości, to po pierwsze wizyta u wójta plus zabawa w SKO(już to przerabialiśmy), plus jest taki, że ludzie jak się im to wytłumaczy i widzi, że nic nie ugra, to po prostu wykreśla i ja w tym nie widzę nic złego.Tom. pisze: ↑03 paź 2024, 9:09zawsze jak ktoś wam wnioskuje o coś co waszym zdaniem się nie należy każecie kreślić we wnioskuPan $ocjal pisze: ↑02 paź 2024, 20:45to wezwanie do poprawy wniosku i złożenia wyjaśnień odnośnie używanego źródła ciepła![]()
chciałbym dostać takie wezwanie
![]()
Pewnie masz rację, ja tylko robię to, co ktoś nade mną ustaliłTom. pisze: ↑04 paź 2024, 7:28a osoba może wnioskować co chce i nie można jej zmuszać do wykreślenia czegokolwiek, traficie w końcu na kumatego upierdliwca i dopiero będzie bujania....
dostaną ile dostaną, jak im się nie spodoba zadzwonią albo przylezą to im się rach ciach wytłumaczy i z głowy, bez dodatkowej papierologii