brak możliwości przeprowadzenia wywiadu
- magdalenamagda
- Referent
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
brak możliwości przeprowadzenia wywiadu
czy brak możliwości przeprowadzenia wywiadu z Wnioskodawcą jest możliwością decyzji odmownej ?

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: brak możliwości przeprowadzenia wywiadu
A co rozumiesz przez "brak możliwości" ?
Wysyłasz zawiadomienie że w dniu o godz zostanie przeprowadzony wywiad z pouczeniem że uniemożliwienie jego przeprowadzenia skutkować będzie odmową.
(choć co to za wywiad zapowiedziany wszystkie drogie fanty upcha pod wyrem ihihihi)
Wysyłasz zawiadomienie że w dniu o godz zostanie przeprowadzony wywiad z pouczeniem że uniemożliwienie jego przeprowadzenia skutkować będzie odmową.
(choć co to za wywiad zapowiedziany wszystkie drogie fanty upcha pod wyrem ihihihi)
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Też jestem zdania, że takie wywiady są bez sensu. W oświadczeniu można ściemnić, a fanty pochować. Chyba, że drogi fant pod naporem swej ociekającej wytwornością i przepychem masy wypadnie podczas wywiadu z szafy, ale to się rzadko zdarza.małe ww pisze: 07 sie 2020, 19:02 A co rozumiesz przez "brak możliwości" ?

Tak czy siak wysyłasz zawiadomienie i jak nikogo nie ma to wiadomo...
- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
a jeśli we wniosku wnioskodawcą jest dwoje osób, Pan i konkubina to obojętnie z kim przeprowadzę wywiad ? (z tym, że dalej we wniosku wypisany jest Pan - to muszę konkretnie z Panem rozmawiać?)

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
z wnioskodawcą bo on jest stroną i on odpowiada za dane podane na wniosku i deklaracji o dochodach oraz podczas wywiadu
od konkubenta możesz żądać złożenia odrębnego oświadczenia majątkowego bo jego sie nie ima wspólność ustawowa małżeńska
a może ma wille z basenem którą obecnie okupuje jego prawowita żona ....

od konkubenta możesz żądać złożenia odrębnego oświadczenia majątkowego bo jego sie nie ima wspólność ustawowa małżeńska

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a tak nawiasem właśnie kiedyś u jednego takiego cwaniaczka jak tylko wchodziły na rynek plazmy podczas wywiadu plazma wypadła z szafy......... dodatku nie dostał a i 6 tyślów pękło 

- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
no właśnie spółdzielnia wypisuje mi ich dwóch jako wnioskodawców, co to ze dwoma czy tylko z jednym?małe ww pisze: 10 sie 2020, 19:44 z wnioskodawcą bo on jest stroną i on odpowiada za dane podane na wniosku i deklaracji o dochodach oraz podczas wywiadu
od konkubenta możesz żądać złożenia odrębnego oświadczenia majątkowego bo jego sie nie ima wspólność ustawowa małżeńskaa może ma wille z basenem którą obecnie okupuje jego prawowita żona ....
![]()
Chodzi o rodzinę romską, Pani przyszła i wykrzykiwała,że faceta nie ma, bo wyjechał. na ale kazałam jej załatwić jak wróci oświadczenie o pracach dorywczych itd. i uzupełnić wniosek po godzinie wróciła i wszystko było uzupełnione przez gościa który wyjechał ?>?>:0 podpis podrobiony:) nie wiem jak ich podejść.

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
cyganka prawdę ci powie.........
jak mówiliśmy twardo wyznacz termin wywiadu a w spółdzielni ustal dokładnie kto ma i jaki tytuł prawny

jak mówiliśmy twardo wyznacz termin wywiadu a w spółdzielni ustal dokładnie kto ma i jaki tytuł prawny
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ścigaj bez litości za taką paskudną bezczelność. @małe ww dobrze gada. Widzę brunetkę na jego drodze. Niech nie idzie za nią, bo nieszczęście na niego sprowadzi. Widzę też pieniądze... duże podwyżki w dodatkach mieszkaniowych, w całym kraju. Przyznawane wstecznie od marca.
No dobra, poniosło mnie.

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
oj koleżanko krwawa czyżbyś miała szklaną kule i czarnego kota ? mam żonę brunetę
30 lat po ślubie i jeszcze 7 łażenia za nią lub z nią jak kto woli bo my klasowe małżeństwo .........
więcej razem niż osobno z tą szelmą w moim życiu
żartowałem dobra baba jest

30 lat po ślubie i jeszcze 7 łażenia za nią lub z nią jak kto woli bo my klasowe małżeństwo .........

żartowałem dobra baba jest

Oprócz brak możliwości przeprowadzenia wywiadu - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
czy opłata za parking wlicza się do wydatków?
dodatek wstecz czy proponować czy nie
Rozdzielność majątkowa - pomocy.
dodatek pobierany w innej gminie
kwota najniższej emerytury
Wezwanie do usunięcia braków we wniosku
Faktury? a dodatek mieszkaniowy?
fotovoltaika
Dodatki z mocą wstecz-CHEOPS
wzór oświadczenia
Czy DM może zabrać komornik?
Jaki termin wypłaty
dodatek mieszkaniowy a dodatek 500+ dla niepełnosprawnych