Powinno, przynajmniej mi się tak wydaje ponieważ u mnie była tak osoba mam nawet wydruk (Amazis).kb pisze:a jak moglo zerowe skoro w ogole takiego kogos tam nie ma, nawet z zeremto ludzie co pracuje od wielu wielu lat i przykladnie rozliczaja sie z fiskusem i nawet ulge na dzieci dostali:D w rejestrze nie wystepuja
:D:D
Czyli rozumiem iż w wezwaniu mam wskazać o dostarczenie US za 2014 r ?Elmer pisze:wezwanie klienta do dostarczenia zaśw. - to jest ten przypadek, gdy ty nie możesz go uzyskać
jersli facet ma dzialalnosc na ryczal to o swoim dochodzie z tej dzialalnosci sklada oswiadczenie, urzad skarbowy na pewno nie poda ci ile ma dochodu z takiej dzialalnosci...natomiast jesli nie mial innych dochodow oprocz tej dzialalnosci opodatkowanych na takich zasadach z jakich mamy sciagac informacje z empatii:) to informacja ze brak deklaracji za wskazany okres oznacza,ze nie mial z czego tych deklaracji skladac, bo nie osioagal takich dochodowViolla11 pisze:Czyli rozumiem iż w wezwaniu mam wskazać o dostarczenie US za 2014 r ?Elmer pisze:wezwanie klienta do dostarczenia zaśw. - to jest ten przypadek, gdy ty nie możesz go uzyskać