Czy u Was w mailu też brakuje dat w sensie od kiedy przyznane i do kiedy, nie mogę znaleźć nawet takiego znacznika do wstawienia z informacją do teczki nie mam problemu ale co z mailem do klienta ma nie wiedzieć od kiedy ma przyznane i do kiedy? Jak to rozwiązaliście u siebie. Pracuję na Sygnity.
hd Sygnity przysłało mi takie rozwiązanie
Po aktualizacji do wersji 2-10.1, w słowniku powiadomień należy wejść przez Modyfikuj do pozycji "Informacja o przyznaniu świadczenia dobry start E-mail" a następnie należy dwukrotnie kliknąć na znacznik <Świadczenia>. W oknie postać znacznika będą do wyboru dwa znaczniki <Swiadczenia_Okresowe> oraz <Swiadczenia_jednorazowe>. Aby zmodyfikować treść powiadomienia dla informacji o przyznaniu świadczenia wychowawczego należy wybrać przycisk <Edytuj> przy świadczeniu okresowym. W oknie, które się otworzy należy wstawić znacznik Okresy_kwot po nazwisku świadczeniobiorcy. Po dwukrotnym kliknięciu na ten znacznik w jego postaci będą wstawione podznaczniki: Okresy_kwot_OD Okres_Kwot_DO oraz Okresy_Kwot_Kwota.
Można zmodyfikować jego postać np. wpisując treść: "w okresie od <Okresy_kwot_OD> do <Okresy_kwot_DO> w kwocie <Okresy_Kwot_Kwota>zł"