CAS - Oprogramowanie

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 10 kwie 2014, 11:21

SYGNITY pisze:
on on pisze:dziękuje. To ma ułatwili życie
Ciesz się że w ogóle dziedzinówki jeszcze mają pozwolenie edycji. Kiedyś i to może zniknąć, a MPiPS ma zamiar sprawodzać zgodnosć sprawozdań ze zbiorami centralnymi.
wiem, że mają taki zamiar słyszałem to od gościa z ministerstwa. Na tą chwilę kompletnie sobie tego nie wyobrażam.
on on

Napisano: 10 kwie 2014, 12:33

póki co dziedzinówki to tylko .xml Żaden problem z edycją.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 11 kwie 2014, 7:45

on on pisze:------------zwracam honor nie zauważyłem rubryki - uwagi - tam jest "po ludzku"
A gdzie dokładnie jest to "po ludzku"? :)
Bazyl

Napisano: 11 kwie 2014, 7:53

A jak dopisać uwagi do sprawozdania ze ŚR?
bogusiak

Napisano: 11 kwie 2014, 7:57

Ja wysłałam zbiór z walidacjami miękkimi, bo nigdzie nie moge się dodzwonić żeby cokolwiek poprawić. albo nie odbierają albo zajęte!
S-a

Napisano: 11 kwie 2014, 8:13

"s-a "to podpowiedz mi jak można wysłać z walidacjami miękkimi zbiór jeśli jest on niepoprawny i nie można dalej nic z nim zrobić " a może można coś zrobić czyli wysłać ale jak " ?
hjt

Napisano: 11 kwie 2014, 8:19

WPS żąda od nas sprawdzenia sprawozdań w ujęciu miesięcznym. Po wybraniu tej opcji otwiera mi się sprawozdanie w ujęciu miesięcznym, ale za poprzedni kwartał i z samymi zerami. Oczywiście na infolinię nie ma szans się dodzwonić.
Emily

Napisano: 11 kwie 2014, 8:28

Już otwiera się z danymi.. w ujęciu miesięcznym.. no i co teraz? :roll:
Małgosia W.

Napisano: 11 kwie 2014, 8:30

Poza tym można dopisać wyjaśnienia.. dopisałam.. ale .. nie pamiętam jak do tego doszłam.. :shock:
Małgosia W.

Napisano: 11 kwie 2014, 8:50

[quote="hjt"]"s-a "to podpowiedz mi jak można wysłać z walidacjami miękkimi zbiór jeśli jest on niepoprawny i nie można dalej nic z nim zrobić " a może można coś zrobić czyli wysłać ale jak " ?[/quote\

przekazałam i poszło. był tylko komunikat czy napewno chce zmienić status i że jest to sytuacja niedwracalna.
S-a

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x