CAS - Świadczenia rodzinne

Strona 7 z 9    [ Posty: 84 ]

Napisano: 10 kwie 2014, 9:31

Do tej pory logowałam się na ident. i hasło z funduszu u świadczeń do CAS-a. Teraz mi wyskakuje że para ident -hasło nie właściwe. Co robić? do dziś jest termin!Czy muszę robić scalanie?
Gość

Napisano: 10 kwie 2014, 9:43

gopsiary pisze:Witam u nas w sprawozdaniach resortowych nie ma FA, co to może znaczyć, podpowiecie a może pomożecie jakąś dobrą radą :cry: Świadczenia rodzinne i zbiór centralny udało się już nam wysłać :D

jeśli nie masz scalonych kont a zalogujesz się do CAS loginem dot. ŚR to FA tam nie będzie
zaloguj się do CAS loginem z FA i tam będzie sprawozdanie z FA

Napisano: 10 kwie 2014, 9:55

wpisuję login z SFundusz i hasło? u mnie nie mogę zalogować się do CAS
Gość

Napisano: 10 kwie 2014, 10:28

no ja się własnie tak zalogowałam czyli login i hasło z fa, sprawozdanie wczytała i wysłałam

Napisano: 10 kwie 2014, 10:32

jeśli nie masz scalonych kont a zalogujesz się do CAS loginem dot. ŚR to FA tam nie będzie
zaloguj się do CAS loginem z FA i tam będzie sprawozdanie z FA

Mamy scalone wszystkie konta, tzn. pomoc społeczna, fa, śr a mimo to fa nie ma a np zbiór centralny z Fa jest :|
gopsiary

Napisano: 10 kwie 2014, 11:20

pomóżcie :(

nie zgadza się wiersz 6 dotyczący dodatków do śp, pojawia się komunikat: " Przeciętna wysokość wypłaconego świadczenia musi spełniać warunek, dla kwartału: II,III,IV (Część: 1)" co mogę z tym zrobić?
katiiiiiii

Napisano: 10 kwie 2014, 11:23

Wszystkim się to wyświetla... czekaj aż poprawią
san`

Napisano: 10 kwie 2014, 11:25

a co ty tam w tym wierszu 6 wpisujesz przecież nie płacimy żadnych dodatków do Śp
płacimy pomoc finansową a jej w sprawozdaniu nigdzie nie ujmujemy

Napisano: 10 kwie 2014, 11:30

naprawdę? ale czy nie zniknie to co już zrobiłam? to ostatnia rzecz jaka się nie zgadzała
katttii

Napisano: 10 kwie 2014, 11:48

Ja mam problem ze zbiorem mieli sie i mieli. a jak odświeżam to mi wyskakują walidacje miekkie: co najmniej 2 wnioski różniące się jedynie polem id wniosku i że przyznano świadzcenie osobie nieuprawnionej
S-a

Strona 7 z 9    [ Posty: 84 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x