Do tej pory logowałam się na ident. i hasło z funduszu u świadczeń do CAS-a. Teraz mi wyskakuje że para ident -hasło nie właściwe. Co robić? do dziś jest termin!Czy muszę robić scalanie?
gopsiary pisze:Witam u nas w sprawozdaniach resortowych nie ma FA, co to może znaczyć, podpowiecie a może pomożecie jakąś dobrą radą Świadczenia rodzinne i zbiór centralny udało się już nam wysłać
jeśli nie masz scalonych kont a zalogujesz się do CAS loginem dot. ŚR to FA tam nie będzie
zaloguj się do CAS loginem z FA i tam będzie sprawozdanie z FA
jeśli nie masz scalonych kont a zalogujesz się do CAS loginem dot. ŚR to FA tam nie będzie
zaloguj się do CAS loginem z FA i tam będzie sprawozdanie z FA
Mamy scalone wszystkie konta, tzn. pomoc społeczna, fa, śr a mimo to fa nie ma a np zbiór centralny z Fa jest
nie zgadza się wiersz 6 dotyczący dodatków do śp, pojawia się komunikat: " Przeciętna wysokość wypłaconego świadczenia musi spełniać warunek, dla kwartału: II,III,IV (Część: 1)" co mogę z tym zrobić?
Ja mam problem ze zbiorem mieli sie i mieli. a jak odświeżam to mi wyskakują walidacje miekkie: co najmniej 2 wnioski różniące się jedynie polem id wniosku i że przyznano świadzcenie osobie nieuprawnionej