CBB - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 14 kwie 2016, 10:19

Prosze ładnie i grzecznie..moze ktos mi napisze krok po kroku o co chodzi z tym CBB wiem ,ze mamy sprawdzac kazdego w tym systemie ale kiedy?
przed wydaniem decyzji? jak to zrobic
a potem wysyla sie tam dane jak jest przyznana decyzja? na co zwrocic uwage? moze ktos ma to juz za soba? PLIS
pracownik 500+

Napisano: 14 kwie 2016, 10:25

wprowadzasz wniosek i weryfikujesz przed wydanie decyzji
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 14 kwie 2016, 11:27

Ja mama problem z CBB jak sprawdzam osobę uprawnioną do 500+ weryfikuj dane osoby lub udostępnij dane osoby to mi wyskakuje brak danych , a dziś pojawia się komunikat Błąd weryfikacji komunikatu ze schematem danych, co źle działa?
123456

Napisano: 14 kwie 2016, 11:58

pracownik 500+ pisze:Prosze ładnie i grzecznie..moze ktos mi napisze krok po kroku o co chodzi z tym CBB wiem ,ze mamy sprawdzac kazdego w tym systemie ale kiedy?
przed wydaniem decyzji? jak to zrobic
a potem wysyla sie tam dane jak jest przyznana decyzja? na co zwrocic uwage? moze ktos ma to juz za soba? PLIS
Najlepiej poczytać tutaj viewtopic.php?f=61&t=207208785 załączoną przeze mnie instrukcję "Sprawdzenie osób z wniosków o 500+ w innych Jednostkach.pdf", tam jest wszystko o tym wymaganiu MRPiPS i jak to będzie realizowane.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x