cena 1kWh w Tauron - Dodatki mieszkaniowe

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 10 mar 2015, 15:40

Rum nawet lubię. Kiedyś piłam, jak zobaczyłam pierwszą wypłatę. ;) (bieżące wypłaty też ciężko przyjąć na trzeźwo). A wersja z goździkami wygląda naprawdę smacznie...
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2015, 15:53

i zobacz jak to jest niektórzy nic nie robią i mają na picie .....a my pracujemy i nas nie stać ...... :cry:
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2015, 16:12

Sama nie wiem, jak to jest. Zadziwia mnie, jak to niektórzy petenci robią, że prawie nic nie mają, a piją i palą. Zwłaszcza te papierosy mnie intrygują, bo kiedyś paliłam, całkiem sporo, i szło mi, w gorszych momentach, prawie pół pensji. :lol:
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2015, 16:24

ale pamiętaj lepiej złapać za papierosa jak ktoś cię wkurzy niż za petenta . ihihhi
a tak ci z lubelszczyzny mają fajnie bo za 1kg liści virdzini tylko 18 zł płacą tu tyle to paczka kosztuje ...
Przyznać mi się kto z lubelskiego tu siedzi i ma znajomego plantatora co ? i dla zaufanego forowicza bez akcyzy trochę liści odstąpi ? :lol:
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 11 mar 2015, 8:48

TO JEST MASAKRA. Zrobiliście sobie z tego forum jakieś super przyjacielskie pogaduchy na tematy nie związane z DM. No fajnie, że się kumplujecie, ale może poszukajcie sobie alternatywnego miejsca, bo nie każdy ma ochotę czytać te bzdury, które tu wypisujecie. Dodatkowo krytykujecie osoby, które szukają pomocy. Nie chcecie pomagać to nie odpowiadajcie na pytania, bo jak widać większą przyjemność sprawia wam puszczenie uszczypliwego komentarza...dajcie sobie spokój.
jaaa

Napisano: 11 mar 2015, 9:55

jaaa widzisz między nami jest taka mała różnica, że my lekcje już odrobiliśmy i mamy czas na pogaduchy Ty zaś jeśli nie chcesz się do nich przyłączyć lub ich czytać to polecam Ci ciekawszą lekturę jaką jest Ustawa o dodatkach mieszkaniowych ...... miłego dnia życzę i poprawę humorku ;)
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 11 mar 2015, 10:38

Pozwoliłam sobie wraz z @małym ww na pewien offtopic, bowiem udzieliliśmy autorowi pytania odpowiedzi, wobec czego uznałam, że misja została wykonana.
Myślę, że szkodliwość naszych czynów jest niewielka, z tendencją do "znikoma". Opatrzone większą "masakrą" jest 200 wpisów na ten sam temat (czy liczyć dodatek pielęgnacyjny, czy bierzemy kwotę brutto etc. etc.). Nic nie poradzę, że forum w zasadzie nie ma moderacji; nieważne. :| :(
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 11 mar 2015, 10:41

Nie wiem między kim jest różnica? między mną a tobą? Wybacz, ale mnie nie znasz więc odpuść sobie tego typu komentarze. Nie wiem być może nie zrozumiałeś przekazu mojej wiadomości. Dużo fajnych rzeczy można się dowiedzieć z tego forum, bo dużo mądrych osób się tu wypowiada, ale chciałam tylko zwrócić uwagę na to, że bardzo irytujące jest czytanie waszych pogaduszek o pierdołach na forum, które jest przeznaczone do innych celów. Jeśli chcecie sobie pogadać, to zapiszcie się do grupy na fejsie, albo nie wiem gdzie i nie fajne jest to, że jak osoba z mała ilością wiedzy, niedoświadczona zadaje czasem banalne - dla nas pytanie, to często właśnie Ty male ww odpowiadasz w bardzo nie miły sposób. Nie wiem z czego to wynika, chęć dowartościowania się? na prawdę nie wiem.. Nie można Ci odmówić wiedzy i pewnie doświadczenia, ale wydaje mi się, że nie tak powinna wyglądać pomoc na tym forum.
jaaa

Napisano: 11 mar 2015, 10:52

no jakoś twoich odpowiedzi czyli niku jaaa nie widać .....a jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem to właśnie w tym temacie krwawa jasno napisała, że jak mantrę powtarzamy że cenę energii liczy się z rachunku i prosimy o nie zadawanie tego pytania co tydzień lecz wystarczy wysilić się troszkę i skorzystać z wyszukiwarki.... a więc nie dziw się że osoby, które nie czytają co pisze dwie linijki niżej a zakładają nowy temat pod tytułem POMOCY !!!! dostają kuksańca......
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 11 mar 2015, 16:23

u mnie ten trunek jeszcze jest nazywany deptuchą :lol:
JM1

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x