Centra Usług Wspólnych...a jednak będzie się działo - Księgowość

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 03 wrz 2014, 8:57

dlaczego siejecie zamęt, należy uważnie przeczytać projekt i jeszcze raz napiszę że GMINA MOŻE anie że MUSI
misiaa23a

Napisano: 03 wrz 2014, 10:14

Masz rację misiaa23a. Polacy to taki naród, że tylko by ciągle się straszył i tyle. U nas w gminie nikt nie chce żadnych zmian. Maja GOPS i wszystkie śmieci są tam załatwiane, a Panie z Urzędu nie chcą i nie będą tego robiły za żadną cenę. Wiec poczekajcie ze straszeniem i przeczytajcie tak jak napisała misia może a nie musi!!!
Mary 5

Napisano: 03 wrz 2014, 15:56

Mary 5 pisze:Masz rację misiaa23a. Polacy to taki naród, że tylko by ciągle się straszył i tyle. U nas w gminie nikt nie chce żadnych zmian. Maja GOPS i wszystkie śmieci są tam załatwiane, a Panie z Urzędu nie chcą i nie będą tego robiły za żadną cenę. Wiec poczekajcie ze straszeniem i przeczytajcie tak jak napisała misia może a nie musi!!!
Panie z urzędu być może nie chcą, ale ważne czego chce wójt lub burmistrz.One nie będą miały wyboru...
xpxpx

Napisano: 04 wrz 2014, 14:30

Co do centrów usług wspólnych. Otrzymałem materiały do planu budżetu na 2015. Wszystko po staremu, 5% wzrost wynagrodzeń. Czyli chyba jeszcze 1 rok spokoju. Pozdrawiam
kkic13

Napisano: 05 wrz 2014, 11:59

ojej, będzie mniej chętnych na szkolenia :)

A tak poważnie to co będzie to będzie. Jestem na szczęście w dobrej sytuacji materialnej. Utrata pracy nie spędza mi snu z powiek. Może w końcu porządnie zajmę się dziećmi i zadbam o dom :)
Renata1100

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x