CEPIK - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 mar 2016, 11:56

po raz pierwszy bede wysyłac zapytanie do CEPIKu czy dłużnik posiadaprawko?
Z tego forum posiliłam sie co do wniosku. Moje pytania:
1. czy w podstawie prawnej wskazujecie upoważnienie kierownika? czy nie piszecie nic o upoważnieniu?
2. Mam zamiar dac do podpisu naszej pani kierownik która działa z upoważnienia czy w związku z tym musze dołączyc jej upoważnienie?
Czy wysyłał kto wniosek z upoważnienia nie dołaczając zadnego upoważnienia a odpowiedz i tak otrzymał???
Prosze was o odp!!!
Mucha2

Napisano: 04 mar 2016, 14:13

:?:
Mucha2

Napisano: 07 mar 2016, 11:50

Dołączyłam upoważnienie Pani Kierownik na prowadzenie postępowania wobec dłużnika i przyszło mi wezwanie do usunięcia braków formalnych we wniosku z podłączonym wzorem pełnomocnictwa, które burmistrz powinien udzielić p. kierownik,
w treści:

do występowania w imieniu organu właściwego dłużnika do Ministra Cyfryzacji z wnioskami o udostępnienie danych lub informacji z centralnej ewidencji kierowców w zakresie posiadania dokumentu prawa jazy przez dłużników alimentacyjnych, celem realizacji zadań ustawowych wynikających z ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów.
abc

Napisano: 07 mar 2016, 11:56

a i jeszcze jedno napisali,
Jak już burmistrz podpisze takie upoważnienie, wystarczy je do CEK złożyć jednorazowo, bez konieczności dołączania do kolejnych wniosków.
abc

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x